oj oj oj

Precis som rubriken säger. Oj oj oj.....!
Har precis kört 1 timmes pass på mitt nya träningsspel, Wii. Mina lår är helt slut. Det var inte jobbigt konditionsmässigt men styrkemässigt var det skit jobbigt. Jag orkade knappt stå upp i slutet. haha
Kommer förmodligen ha världens träningsvärk i morgon, vilket kommer bli jobbigt då jag måste gå upp kl 05:00 för att ta den tidiga bussen för jag skall ha idrottslektion kl 07:50.
Så bäst jag går och lågger mig nu och så är det bäst att jag slutar använda ordet SÅ.

God natt!


Beskrivning av övning


Kämpa! Just denna var inte så jobbig...

Just the way it is

Hejsan hejsan. Är nyss hemkommen från skolan. Brummade både dit och hem, o det gick så bra så. Inga problem eller krockar ^^, Puh :).
Dagen har för övrigt varit väldigt onödig. Gjorde ingenting på grafen eftersom jag inte hade någon bild att jobba med, och på matte lektionen fattade jag ingenting och orkade inte riktigt bry mig. Så jag spenderade lektionen med att sms:a Anna och måla stjärnor i boken :P.
Innan jag brummade hem så gick jag en sväng till Maxi och köpte mig ett Wii spel. Eftersom det spelet tommy köpte var ett expansions paket och jag ville ha det riktiga. Köpte även lite naturgodis då det var på rea. Mmmm gott :). Sitter och äter lite på det nu, och har levande ljus runt omkring mig. Har det ändå ganska bra här i mitt rum. Trivs bra här. Behöver jag verkligen flytta till andra sidan jorden?
Det är så oerhört svårt att bestämma sig och nu orkar jag inte tänka på framtiden längre. Så jag släpper det totalt....

Annars är det ganska lugnt i skolan nu faktigst. Jag gjorde en del försenade uppgifter i morse så det är ju skönt. Har en del att göra i svenskan dock, men det är ganska chill :). Och matten är ännu mera chill nu egentligen. Är snart klar med kapittlet och fick reda på att vi skall ha provet 2 mars? Vad hände där lixom? Varför skall vi vänta i en månad med att ha ett prov på ett kapittel som vi är klara med? Mycket konstigt, men jag klagar inte :).

Nej nu skall jag ta tag i svenskan och sedan skall jag testa mitt nya träningsspel :).

Tjao!






och sen när man har råd så kanske man köper 2:an också :)


flitig as always

Godermorgon. Eller morgon och morgon, nu är det typ lunch för mig. eftersom jag är så duktig och gick upp 06:30 när jag börjar skolan 12:40. Har suttit hela morgonen och pluggat och skrivit klart en massa uppgifter. Så det känns bra :). Nu är jag inte lika stressad :).

Tar bilen snart och åker iväg till skolan för att ha två lektioner. Onödigt!!! Slutar 16:00 och kommer hem så sent också. men men....

Nu skall jag borsta tänderna, såååå bye bye!


Movie...

Tog en paus från pluggandet och kollade på "I rymden finns inga känslor". Sjukt bra film måste jag säga. För att vara en Svensk lixom. :)
Om du inte sett den än så gör det! :)



Varmt!

Helt sjukt underbart väder ute nu asså. Kom precis in från en lång promenad med Blondie. Det är "jätte" varmt ute. Solen steker as gött. Havet ligger som en spegel, där det inte är is vill säga. Det är lugnt och tyst ute. Så fridfullt :). Kunde varit ute hela dagen, men måste ju plugga också :/ . Tooo baaaad!

Vet inte hur jag skall klara av att sitta inne och plugga. Jag ser ju det spegelblanka havet från mitt fönster, vill bara ut då! Fåglarna kvittrar och det är helt underbart. Känns som våren är på gång :P.  Ge mig motivitation!!

Jaja, här kommer lite bilder i alla fall. och kameran är som sagt trasig så ni får nöja er med mobilbilder ^^

Tjao!


Isflak på rymmen




Bada?


Oj vad det kliar. Inte lätt när man inte har några fingrar att klia sig med ^^


Vackra svanar :)

'
Hopptornet :)

Natti natti

Ja god natt då. Har precis chillat lite i soffan och sååå. Men innan det så körde jag gärnet på löparbandet, så det så.... Det är sååååå gött :).
Och efteråt förtjänade jag en smarrig smoothie, som vanligt :).

Nördade snönder med The Sims 2 förut. Mycket roligare än 3:an kan jag ju säga. Älskar min vovve i spelet, och att det regnar ute hela tiden :) hehe.

Nej nu skall jag sova på riktigt. Vill inte sova bort hela morgonen. Måste ju PLUGGA!!!

Tjao!


Saknar som bara den!!!! Obeskrivligt! <3
Jag och Anna i Grekland

The sims

Jahopp, då sitter man här igen... Har jobbat hela dagen i dag också, duktig tjej, ;).  Kom nyss hem och nu myser jag bara mest i mitt rum, äter pingviner och värmer mig. blev dock abruten av mamma som "trampade" på pianot där nere bara för att se hur lång tid det skulle ta innan jag kom ner och sa till henne. ? hahah :D

"Bombastik kväll i går" var för övrigt awesome :). Som alltid :P.

jag har inte så mycket att tilllägga just nu, mer än att jag borde plugga men har tappat motivationen för länge sedan. Tror jag skall spela The sims i stället, eftersom jag fick tillbaka mitt spel från Elin som hon har lånat i några år ^^ haha.

Ha så kul.

Tjao!


Har The sims 3 också, men det är inte lika kul...

Flitigt

Hallå hallå. Har precis kommit hem från jobbet. Äntligen :) det har varit en lång och flitig dag. men det gillar jag :). Älskar att jobba på bojen, det är så trevligt så :). Men nu är jag supertrött i fötterna så skall bara lägga mig i soffan och kolla på family guy och ta det lugnt en stund. Sedan blir det "bombastik kväll" hahah :D

Tjao!





Litet och mysigt :)


Fina kassan :)

hejsan hoppsan

Hejsan hejsan. Får skynda mig och skriva nu, är lite stressad. Har precis tränat och skall snart iväg till jobbet. Men först måste jag äta och drick upp min underbara goa jordgubbs-smoothie! Supergod :)

Hoppas det bir en bra dag på jobbet med mycket folk så jag får något att göra hela tiden :)

Tjingeling!


mmmm vad gott :)

smeeet

Hejsan hejsan. Då var denna skoldagen över. Slutade mycket tidigare, eftersom sista lektionen var inställd (tror jag). Gööött att vara hemma innan solen hunnit gå ner i alla fall. :)

Jag bakade som sagt cupkake i går tills klockan var typ 01:00. Det blev ganska fail, fast änå inte. En massa smet flödade över och rann ut på plåten, och så ville dem aldrig bli klara. Detta är första gången någonsin typ som jag failar med cupkake. Fast det blev inte så fail tillslut. Det var bara ännu mumsigare när den var smetig och go innuti :). De gillar vil. Och såklart mustig frosting uppepå. Och så dränkten jag frostingen med alla sorters strössel som jag hade :P. Så vackert så... :) haha.
I skolan så gjorde jag lite små flaggor av tandpetare och papper och skrev: Ge blog och rädda liv! Och så stack jag ner den i frostingen :) Jätte fint, hehe :P. 

Nu skall jag ta tag i lite försenade religionsuppgifter, som jag trodde jag hade gjort, men uppenbarligen inte :O sååååå.....

Btw Tommy beställde lite wii spel härromdagn. de har kommit nu. Bland annat en balance bord. cch ett träningsspel :)

Bye bye!!









Bli blodgivare nu!




Fail

Tjolahopp!
I dag har det varit en lång dag. Började med matte kl 07:50! och slutade med Idrott B kl 16:00. Hann inte byta om efter idrotten heller eftersom bussen gick bara några minuter senare. Så fick springa ut i kortbyxor. Såg nog ganska roligt ut, och kallt! hehe :) men jag fick säkert någon att skratta ^^ :)

Jag var hemma runt 17:30 tiden. Slängde mig i soffan, åt lite mat och värmde mig. Sedan gick jag ner och tränade :). Hela familjen körde gärnet där nere i kväll. Plus mammas kompis som brukar komma och träna på vårat "hemma gym" haha :) kul :P Tänk vad mycket energi vi gör av med. Man skulle ta vara på det på något sätt och driva en maskin med ellert så. Tyå en TV :) haha.

Och nu håller jag på att baka cupkakes till en kampanj som vi har i skolan i morgon. (den går ut på att vi skall få folk till att vilja bli blodgivare) och jag har absolut ingen fantasi så min lärare sa att jag skulle göra mina fina cupkakes som jag brukar göra, och kanske skriva något på dem. Så jag får vell göra det. Kunde inte komma på något bättre. Får göra en smaskig frosting, dekorera fint eller skriva en text :) Hoppas det blir bra.
Nu skall jag kolla hur det går för dem................

Hahahah ojdå. De flödar över!! Jag ville göra dem extra stora så jag la i extra mycket i formarna och nu flödar smketen över. haha!! Men skit samma, ingen skall äta dem, bara titta på dem :) hehe. eller jo vi här hemma kommer såklart äte upp dem :P.

Nu skall jag ta och göra klart frostingen och sedan skynda mig i säng.

Bye bye!

Naturkunskap

Hejsan hoppsan. Här sitter jag och läser naturkunskap och käkar pingviner. As usually!
Naturkunskapen kommer bli bajs jobbigt. Jag öppnar första sidan och möts av en massa atomer och sådant avancerat trams. Kommer så väl ihåg när jag hade det i 7, 8, och 9:an. Det var så svårt! Allt var så rörigt. Hur skall detta gå? Och jag som skall läsa Natur B också :O Hjälp!

Annars så har dagen varit bra. Började 07:50 med första lektionen i Idrott B. Vi planerade bara en massa och hade det almänt tråkigt. Men i morgon eftermiddag blir det till att leka en massa på idrotten och lära känna alla random människor i klassen (förutom de som kommer från MP då ) :)

Och sen var det dags för det efterlängtade samhällsprovet (Not!) Men sicken tur jag hade assså. Om ni läste mitt inlägg i går och såg bilden på min whiteboard tavla där jag hade skrivit ner en massa saker jag tyckte var viktiga så förstår ni varför jag hade tur. För det var nämligen så att nästan allt som jag hade skrivit upp på tavlan och valt att plugga på kom med på provet! Hur tur som helst. det kunde lika gärna komma något helt annat som jag valde bort att plugga på, i brist om tid. Men nu kom precis det jag hade pluggat på :). Var la någon fråga jag inte kunde, men annars så gick det ganska bra. För att bara ha pluggat kvällen innan ^^

Sen var det dags för en lång och seg religionslektion. Nabila snacka en massa judendomen och så kollade vi på någon konstig dokumentär.

Sen drog jag hem med bussen, Johanna joinade mig också. För hon ville gå till "sillen" och söka jobb, så det gjorde vi. hehe :)

Och nu skall jag plugga en massa matte. så bye bye....

Som sagt, kameran är paj så ni får nöja er med mobil och cam bilder ^^

Mmmmm pingviner :)

Samhäll

Allt bara går dåligt i dag asså. Har pluggat hela långa dagen men har inte lärt min någonting ? :O hur går det ihop egentligen. Som jag sagt tidigare så är allt jag tänker på nu framtiden och utbildningar osv. Jag har kollat runt en massa på olika utbildningar och det har visat sig att jag tydligen har föt dåliga betyg för att komma in på de utbildningarna jag vill. ? Que? Jag trodde aldrig att mina betyg skulle vara ett problem. Jag har ju lixom bara ett enda G och resten VG och MVG. Det borde ju räcka tycker man. Men tydligen inte. Åh vad skall jag då göra? Då blir jag tvungen att åka till Australien och läsa det programmet där, och sedan komma till Sverige och bli nekad jobb för att de inte godkänner utbildningen osv.... Känns ju kul....
Jag får väll jobba på ICA i resten av mitt liv. Inte för att det är något fel med det, men men....

Och så gick min kamera sönder i dag. Helt utan anledning. Jag tog precis upp den för att ta ett kort och så ville inte lins-skyddet öppna sig. Det har fastnat. och jag har inte tappat kameran med objektivet ute! Fattar nada! Varför händer detta igen? Jag vill inte lägga ut en massa tusen för att laga den, om det nu inte går på garantin vill säga. Bajs jobbigt....

Nej nu skall jag sluta klaga och ta mig samma. Skärpning skit unge!


En massa smhälls-skit..... (jag måste skriva för att lära mig)

illa

Nu har jag nått bristningsgränsen asså, för att vara mig då... Har aldrig känt såhär innan. Har aldrig haft problem med att plugga inför prov och liknande. Men nu går det verkligen inte. Jag pallar helt enkelt inte längre. Nu sitter jag här hemma, dagen innan provet och börjar plugga. Varför började jag inte plugga 1 vecka innan som jag alltid brukade göra? Fattar verkligen inte!  Jag vill ha tillbaka min motivation!
Jag går bara ständigt och tänker på framtiden och vad jag skall göra med mitt liv. Alla beslut och val som måste tas. Jag orkar inte! det är det ändå som rör sig i min hjärna nu. Jag kan inte tänka på något annat. Bajs jobbigt!

Undra hur länge detta kommer hålla på.......


buuu

I dag har det inte varit en lika världelös dag när det gäller pluggande, som det var i går. Har pluggat i stort sett hela dagen, men det känns inte som om jag har lärt mig någonting i alla fall :/. Hmm.....

Det är oerhört svårt att plugga när man ser hur underbart väder det är ute. Jag känner mig så instängd i mitt lilla rum. Jag vill bara ut i det fria och göra något kul :). Har inte ens unnat mig en promenad i dag, men jag skall minsann ut och springa sedan, till kvällen :).

Annars har jag lagat middag i dag, igen! Har gjort det hela hegen! Men det är bara för att jag har bestämt att det skall vara vegetariskt och de andra vet inte hur man gör. såååå i dag gjorde jag inget speciellt. Bara quornfiléer med rotfrukter och klyftpotatis (som också är en rotfrukt ofc) Goooottt var det i alla fall :).
Till efterrätt blev det lite chokladbollar (smörbollar) som brodern hade gjort ^^

Nu skall jag återgå till pluggandet, måste åtminstonde göra klart instuderingsfrågorna!

Bye bye


Det går inge vidare....


Indisk quorngryta

Hejsan hejsan.

I dag har det varit ännu en misslyckad dag. Jag förstår inte vad som har hänt med min motivation till att plugga har tagit vägen. Jag öppnar boken för att plugga men det tar inte lång tid innan den är stäng igen och jag är någon annan satns. haha, inte okej..... Hur skall detta sluta egentligen? sista terminen och allt....

Men jag har i alla fall gjort ett gott försök. Eftersom det var helt sinnes vackert väder ute i dag så var jag ju bara tvungen att göra lite varm choklad med mini marshmallows i och ta med mig ut och sätta mig vid havet, i snön, i solen. Sjukt underbart! det ändå som förstörde det var ju samhällsboken som låg brevid mig. Men jag skrev några rader i alla fall :P.

Sen har jag också lagat vegetarisk kycklinggryta. Och den blev sjuukt god. Quorn är min nya favorit grej nu asså :). Sjukt gott var det. Ni kan få receptet här om ni vill :P.

Indisk quorngryta med curry:

6 portioner indisk quorngryta med curry
  • 1 pkt quornbitar
  • 2 msk smör eller olja
  • 2 gula lökar
  • 2 morötter
  • 4 äpplen
  • 2 bananer
  • 1/2 vitlök
  • 3 dl grädde eller sojagrädde
  • 3 dl vatten
  • 1 tsk garam marsala
  • 0,5 tsk currypulver
  • salt och peppar
  • 1 flaska Mango Chutney

Så här lagar du Indisk quorngryta med curry:

  1. Skär alla grönsaker, vitlöken och frukt i tärningstora bitar.
  2. Bryn quornbitarna i panna med lite smör eller olja. Lägg över i en gryta.
  3. Bryn grönsakerna och frukten också.
  4. Lägg därefter alltsammans i en kastrull och häll över grädden, vatten och garam marsala pulvret och currypulver.
  5. Låt quorngrytan puttra i kastrull en halvtimme.
  6. Koka under tiden basmatiris. Gärna med en bit kanel, 2-3 muskotblommor samt en nypa gurkmeja.
  7. Förbered skålar med russin, mango chutney, nötter och mango samt ananas i kuber.
  8. Smaka av quorngrytan med salt och peppar samt mango chutney samt mer curry om så önskas.
  9. Garnera med hackad koriander (smaka först om du gillar koriander).
  10. Servera quorngrytan med ris, skålarna och mango chutneyn.


Så till kvällen har jag tränat och sedan kollat på film. Trevligt :). Börjar dock få ångest över pluggandet nu asså. Jag fattar inte vad som har hänt med mig :O.
Ja ja.... nu skall jag sova.
Natti natti!
Men först lite bilder, of course :)


det gäller att hitta motivationen ;)


Gott :)


Mina fina termosmugg som jag har fått av Anna :)


Chokladfyllda muffins

Spenderade hela gårdagen med att baka och laga mat, i stort sett. Först åkte jag och handlade lite ingredienser, och sedan bakade jag Chokladfyllda muffins med vanilj-kesella och mini marshmallows uppepå. Supergoda och söta blev dem :).  (Jag tog med mig dem till ungdomssamlingen till kvällen och hade det supermysigt med massa folk :). )

Sedan lagade jag vegetariska panbiffar (Quornbiff) och lurade familjen till att tro att det var vanliga med kött i, men det var ju quorn i! Alla gick på det, eller klart de kännde någon skillnad, men bara att det blev godare :). Supergoda blev dem! Mycket godare än kött. I dag skall jag försöka göra en vegetarisk kycklinggryta också :). Skall bli inressant.

och så MÅSTE jag börja plugga samhäll som jag har sagt varje dag att jag skall göra men inte har gjort :/....
Skärpning nu asså!!

Men först lite bilder
Tjoa tjao!







Vacker vy

God morgon. En underbar morgon dessutom. Vaknade runt 9.30 och det första jag ser är ett spegelblankt hav, klarblå himmel och en strålande sol. Inte helt fel att mötas av den vyn från sängen :).

Jag skyndade mig upp för att inte missa det vackra vädret. Åt frukost och släpade med mig Blondie :).
Det är så skönt att vara ledig på Fredagar. Men egentligen skulle jag jobba i dag, men det behövdes tydligen inte ;).

Snart skall jag åka och handla lite. Skall baka något till i kväll, men har inte bestmt vad än. och så skall jag köpa lite quornfärs också :).

Måste plugga samhäll också. Fattar inte vad som har hänt med min motivation nu såhär sista terminen av skolan. Har tappat allt. Orkar inte bry mig längre. Jobbigt :/

Men men, vem orkar bry sig.....


utsikt från mitt fönster :)


Fluffy <3


Knaprigt...


Leka?











Rösta!!

Har egentligen bara en sak att säga. Rösta!!!!!! Detta är Annas grymma pepparkakshus som vi tog kort på en kväll :). Hon skall vinna, så är det bara. Så snälla jag ber er, rösta!!!! :D Följ bara länken här!
http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#a0


http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#a0

blooood

Sitter på expo-lektionen nu och har ingen fantasi alls. Vi skall göra en kampanj som skall få folk till att vilja bli blodgivare. Alla har så mycket idéer men inte jag :/. Hmmm vad skall jag hitta på? någoonting... hmmm... nåågoot... kanskeeee... hmmmm ;) (Malin skrev det sista) hehe

Fick nyss reda på att vår första lektion i naturkunskap är inställd i dag så jag slutar redan kl 14:15. men det hjälper mig inte ändå, för det går ingen buss då. Jag hoppas på att jag får gå tidigare så jag hinner med 13:56 och sedan halv 3 bussen från stenungsund. Gillar inte röd, den är så seeeeg. men ja ja, vad gör man....

Kanske skall sluta klaga nu och försöka jobba. Men vill bara poängtera ännu en gång att jag inte har någon fantasi. sååååå

Bye bye!


Klassen i den röriga expo-salen. Webbcamen suger dessutom!!



Ångest!

Ååååh är så stressad över livet och så nu. Jag vet inte var jag skall ta vägen. Jag har ångest varje dag över vad jag skall göra efter studenten och var jag skall ta vägen. Vad skall jag göra med mitt liv, vad skall jag jobba med, var skall jag bo? Det är så jobbigt! Ena stunden vill jag åka till Australien och plugga, andra sekunden vill jag vara hemma och jobba och tredje sekunden vill jag åka till New York på bibelskola. Eller så pluggar jag bara här hemma. Eller så reser jag omkring i ett halvår med pengar som jag inte har. Eller så stannar jag på Ica Bojen i resten av mitt liv.  Alla dessa val som måste göras. Ala pengar som krävs som man inte har. Alla de sociala skillsen som man inte heller har. Åh vill bara att någon skall säga till mig precis vad jag skall göra.
Om jag åker till Australien, kommer jag då palla att vara hemmifrån från de nära och kära i 1 1/2 år! Det är sjukt länge. För att vara på andra sdan jorden och inte kunna nå varandra mer än via datorn typ. Kommer jag klara av klimatet och alla dess djur? Kommer jag orka med plugget och fatta vad alla säger?

Om jag stannar hemma, kommer jag ångra det då? Om jag åker kommer jag ångra att jag åkte då? Kommer jag få världens hemlängtan och börja lipa? Åh hur klarar alla av detta? Får panik. Vill bara lägga mig på golvet och gråta och låta någon annan sköta allt detta åt mig. Snälla Gud hjälp mig!!
Bättre var det förr när man började jobba där föräldrarna jobbade direkt efter skolan. Fast det är ju egentligen väldigt tråkigt, men då visste man i alla fall var man skulle ta vägen. men men.....
Annars gör man ju som mormor och börjar jobba på sillen när man är typ 13 år. Kul va!

Jag vill ha en plan för mitt liv. Så jag vet hur jag skall gå tillväga. Jag gillar inte att bara ta dagen som den kommer och göra spontana saker. Jag vill att allt skall vara planerat. Jag vill ha koll på allt!

Tänk om allt bara blir helt fel och jag har slängt ut alla penagar jag har på någonting helt ovärt? Tänk om jag inser efter ett halvår att detta är inte vad jag vill göra, och så har alla pengarna slängts i sjön. Tänk om jag inte hittar några nya vänner och blir helt lonley och utstött. Ååååhhhh!!!

Förlåt för att jag slänger allt detta på er. Var inte meningen, men var bara tvungen att få det ur mig.

Hjälp mig någon!!!


Australien


Stranden där jag kommer bo om jag nu åker dit....


Studentboendet...


New york!


Miami!!


California!


Vackert

Brummade som sagt hem från skolan vid 11 tiden. Så var hemma runt 12. Men ändå har jag haft fullt upp hela dagen. Har inte hunnit plugga någonting :/.
När jag kom hem så gick jag och hämtade Blondie på dagis (mormor) och det tar ju så lååång tid att gå med henne, då hon skall lukta överallt (blondie alltså, inte mormor). Men det var underbart väder ute så det var sååå skönt. strålande sol, spegelblankt hav och lagom varmt :). Så när jag kom hem igen med Blondie så gjorde jag iordning varm choklad och så åkte jag hem till Emelie och så gick vi upp på det höga berget och kolla ut på den vackra utsikten, fikade och tog en massa knasig kort såklart :). Sjukt mysigt hade vi!

Efter den turen så följde jag med henne in ett slag och spelade wii. och vipps så var kl 17 :O. Vad hände där lixom. Jag åkte hem för att plugga matte, men i stället myste jag i mitt rum med en massa levande ljus :). Satt vi dator lite, spelade ännu mera wii, fast med Tommy och pappa och pluggade ytterslt lite matte. Kommer ångra det!

Sen så begav sig jag och tommy ut och sprang. Fortfarande lika underbart ute även fast det var mörkt. Helt stilla och tyst. Ljuvligt!

Nu sitter jag här i min gosiga morgonrock och känner stresssen över att jag inte har pluggat och att klockan är för mycket o jag skall upp tidigt i morgon och ha matte!  Inte okej....

Men men, bäst jag går o lägger mig nu då, men först lite bilder.....:)




Emelie är stark, hehe :)


Kolla alla fåglarna runt oss :P










Färjan påväg till Tjörnekalv. Klädesholmen i bakgrunden :)


Åstol







utfyllnad

Vad tränar du och hur ofta?

Svar: Jag springer, gymmar, crosstrainer. Lite allt möjligt. Men tyngdpunkten är på löpningen.
Jag tränar varje dag.

Varför tränar du?

Svar: För att må bra och för att det är så sjukt härligt och roligt. Blit ryp arg om jag inte får träna.

Är du noga med vad du äter? I så fall på vilket sätt?

Svar: Javisst är jag det. Maten skall vara fettsnål och näringsrik. Mycket sallad till. Brödet är alltid grovt och lite smör på. Frukt och smoothis som mellanmål, men också youghurt :). Ibland slinker det in lite onyttigheter som kakor och godis, men det behöver man också :).

Var finner du inspiration till en sund livsstil?

Svar: Viljan att få må bra och vara saml

Har du någon/några laster och i så fall, försöker du bli av med dem?

Svar:Oh ja!! Russin! Äter sjukt mycket russin. Typ 1 paket om dagen, och då överdriver jag inte! Nej jag försöker inte bli av med det, men det kanske jag borde ?

Vad är ditt tips till nybörjare som vill komma igång med någon träning för första gången?

Svar: Pröva på allt möjligt och se till att hitta en träningsform som du trivs med, Som du tycker är rolig. Du skall inte pina dig själv till allt. Det skall vara roligt och effektivt. Träna korta pass i början och öka sedan intensiteten successivt.

Brum brumm

Brummade iväg med bilen till skolan i dag i alla fall. Kännde att sista samhällslektionen innan provet kan vara bra att gå på. Kanske känns lite onödigt dyrt med bensinen o så. men men..... Jag fick fört brumma iväg pappa till jobbet, eftersom mamma var tvungen att ha den andra bilen. Så jag körde han tidigt, och nu sitter jag i skolan och väntar i 1,5 timmar på lektionen skall börja. men det är gansla mysigt :).
Sen blir det till att brumma hem igen kl 11. :) Gööt!

Just det, glömde säga det igår. Jag har bestämt mig för att vara lite lustig och ha en vegetarisk vecka denna veckan :). Skall bevisa för dem där hemma att det är MYCKET godare med vegetarisk mat. Skall laga as god mat till dem så de inser att vegetariskt är gooott!! Typ använda quornfärs och laga en maträtt pårecis som vanligt, de kommer bärgis inte känna någon skillnad, bara att det blev godare :D hehe. Spännande!!

Men ha det så gott nu folks! Nu skall jag vänta lite till och lite till och lite till.....

Tjao!


Vegetarisk "köttfärs"

chocolate

Hejsan hejsan. :)
Har precis läst igenom mitt arbete i religionen, rättat lite fel och lämnat in den på fronter. Skönt!
Nu skall jag unna mig själv en bit lyxig choklad från Annas butik :).
Sen blir det nog matte och sen såklart träning.

För övrigt har dagen varit bra. Det gick fin fint att köa bil i dag. Skönt att ha blivit av med snön. Dock är det sjukt mycket smältvatten överallt. Hoppas bara allt försvinner snart!

I morgon har jag bara en enda lektion (Samhälle). Eftersom jag är klar med religionen. Funderar på om det är värt att åka hela vägen till kungälv och tillbaka bara för en lektion. För när den lektionen är klar så kommer jag typ inte hem, för det går ju inga bra bussar på förmiddagen till Tjörn. Dåligt!!! Och då måste jag ta bilen och slösa en massa bensin, inte heller okej....

Men men, nu tillbaka till den där chokladbiten :) hehe


Gott!! och "nyttig" i jämförelse med typ marabou....


trist

God morgon alla morgonpigga! Jag är inte en av er. Fast jag är ändå duktig som gick upp kl 08:00 i dag när jag börjar skloan 11.40.
Men jag gillar att sitta här hemma helt själv och bara ha det mysigt innan skolan. Känns som jag får ut mer av dagen då. och så skall jag skriva klart religionen hade jag tänkte. (lycka till med det)

Jag kör vell hemmifrån vid 10:45 ungefär. Så har jag lite marginal ifall det händer något på vägarna.
Nästa vecka börjar det nya schemat gälla (tror jag) och då kommer jag ha ännu mera sov morgon på måndagar. Då kommer jag börja 12.40 :) Det blir niiice :).

Men back to the Buddha!

Tjao!


Jag och Buddha.... Inte okej!

hemma igen

Ja då var man hemma igen. Saknar redan mysiga Laholm och dess invånare :/.
Bilresan hem gick bra men långsam. Vi körde ju med släpkärran där bak så fick bara köra i 80-90 på motorvägen. Men det gjorde inget. Jag läste lite om Buddha och kollade lite på "happy feet" på vägen hem.

Nu håller vi på att lasta in alla grejorna och jag har redan packat upp min väska. Ingen idé att låta den ligga där i flera dagar, lika bra att packa upp allt på en gång så blir det gjort :).

Funderar starkt på att flytta ut min TV till rummet bredvid, om nu den nya soffan kommer passa bra där, hade varit sjukt mysigt. och bra med space för att spela rörliga spel :) Typ wii :).

Snart skall jag träna också. Har inte tränat på hela helgen :O förutom fredags då, men det räknas inte! hehe panik!!

I morgon är det back to school och allt jobbigt slit. men men.... vad gör man

Ha det gött folks!

Bye bye


saknar Laholm <3

isigt

God morgon!
Var nyss  ute och gick med Blodnie. Det är rena isbanan ute. Man kan knappt gå en meter utan att halka.
Men hon skulle ut, så är det bara. Fast Blondie ville ju inte gå, det vill hon aldrig. Men jag vill gå och jag vill inte gå själv. Så jag tvingade med henne :).

Sen blev det frukost och nu sitter alla och kollar på Tommy när han försöker spela wii. Det går inte så bra för honom. hahah :)

Snart skall vi flytta en stor bäddsoffa, blir niiice :)

Ha det gött.

Tjoa!!


boxning!


Humor

Oj vad vi har skrattat i kväll. Haha :).
Efter maten spelade vi olika spel. Älskar sällskaptsspel :) Roligast var "A-Ö". Kanske inte låter så kul men det är helt sjukt kul. I alla fall när vi spelar det. haha :D
Roligast var ju när Tommy svarade på frågan. Vad tar du med dig till stranden? Persilja!
Kanske inte låter kul, men i den situationen vi var i så var det hysteriskt roligt, i alla fall när Daniel fick sitt skrattanfall som aldrig tycktes ta slut.

Sen blev det en big glassbomb som var sinnes god :).

Underba kväll helt enkel.
Och nu skall vi nana. så.....

Tjao!


Blondie ligger intryckt mot väggen (hon har inte fel på ögat) söööt






Glassbomb!!








A-Ö

snurrigt

Har spenderat några timmar med att skriva på religoionen. nääääästan klar....
Annars har jag varit hos Anna i choklad butike, varit hos Annas farmor och farfar och fikat.
Allt är så myssigt här :) Älskar det.

Som sagt så har ju Tommy köpt ett wii och han ville så gärna testa det nu, så jag har försökt sätta ihop alla sladdar o delar för att få igång allting. har hållt på ett bra tag nu men har ännu inte fått allt att funka. Jobbigt jobbigt när saker krånglar eller när ens tekniska förmåga inte räcker till... haha.

Snart blir det lasagne och efter det blir det "glassbomb" mohaha ;)

Efter maten skall vi spela en massa roliga spel och bara ha det sjukt mysigt :).
Hoppas ni får det lika mysigt i kväll!

Tjao!!




Anna och Daniel :)


Lasange :)

morgon stund

God morgon!
Vaknade av Blondie som låg och slickade min hand i morse. Mysigt Blondie :) hehe.
Oj vad det snöar ute också! Baouta flingor :P.
Har nyss ätit frukost och sitter nu på elementet och värmer röven. (Förlåt för ordvalet ^^)

Snart skall vi iväg till Daniels förra lägenhet och städa ur den och allt sådant. Jag blir nog kvar här hemma hos Anna och skriver om det hinduiska kastsystemet. Yay kul!

Tommy köpte btw ett Wiie i går. Väldigt onödigt av honom tycker jag. men men, det är ju kul i alla fall :D.

Nu skall jag fortsätta med allt och inget.

Tjao!

Brahma, Shiva, Buddha

Precis som rubriken säger. En massa trams helt enkelt. Har spenderat hela eftermiddagen och kvällen med dessa killar. Förstår mig seriöst inte på Buddhismen och Hinduismen. Mycket kompliserat med över 330 miljoner gudar. Vad är grejen med det lixom? Men är i alla fall snart klar med min inlämningsuppgift.Har bara en fråga kvar nu. Fast det är inte så bara. Man skriver ju typ 1-2 sidor per fråga, så det är ju en del. Men men.... den frågan sparar vi tills i morgon.

Nu har mamma, pappa och Tommy kommit hit till Laholm också....
Vi åt en väldigt god middag, och så hade de tagit med sig min citronmaräng tårtan som jag hade som surprise. Vet att Daniel älskar den. Och det är min personliga favrit också.

Nu ligger det fem pers inne i ett litet rum o sover. hehe man kan ju undra hur vi får plats. Kanske skall poängtera att den femte är Blondie, som inte tar så stor plats :).

Det är ingen idé att försöka sova just nu. För 3 av 5 här inne snarkar, och då är den tredje Blondie. Hon kan snarka minsann. Och mamma o pappa snarkar ikapp. Jag blir så sjukt irriterad på all snarkning asså. Har bara lust att kasta någonting på dem så de hållet tyst. Men det kommer förmodligen inte hjälpa...

Jaja, jag får vell göra ett nytt försök att sova nu.

Natti natti folks!


mördegsskal, en underbart god tjock citronkräm i, och ett tjock fluffig täcke av magäng ovanpå.
Min klara favorit!! <3

friskis

Har precis varit och tränat mitt första träningspass på "friskis och svettis" med Anna.
Det var ganska roligt, hehe. Kände mig dock lite fånig när jag skuttade omkring där ^^.
Det var inte jobbigt konditionsmässigt, fick aldrig upp pulsen riktigt som jag får med löpning. Men det var jobbigt att ligga på govet och göra en massa konstiga rörelser som jag inte är van vid. hehe ^^

Nu har jag precis ätit lite och sitter o har det gött i Daniel goa soffa :). Men nu måste jag seriöst ta tag i religionen. så bye bye!


Älskar mysiga Laholm :)

Laholm nästa

Är nu framme i mysiga Lahom. Eller jag har varit här ett tag nu.
När jag kom fram till lägenheten så hade Daniel och Anna stekt en massa pannkakor. Det är ju trots allt torsdag :).hehe. Sååå gott :)

Nu sitter vi och myser i soffan och kollar på "Maria larssons eviga ögonblick" en ganska seg film, men den skall ju tydligen vara väldigt bra. Får vell se om vi kollar på hela...

Daniel fixade internett i lägenheten i dag, så det var ju bra :)

Ha det gött!

Tjao!


Varm choklad med marshmallows på espresso house
i väntan på tåget. :) gott =)

trött som fåå

Är redigt trött denna morgon asså! Jag var pigg när jag gick till bussen men som vanligt så somnade jag på bussen och sov så skönt hela vägen. Riktigt mysigt :). Men jag blir så sjukt trött när jag skall gå av bussen sedan. Men men.... det kanske går över snart.

Efter skolan i dag så skall jag åka direkt till Göteborg och där ta tåget till Laholm för att hälsa på min bror och hans tjej Anna. Resaten av familjen kommer dit på fredag kväll. De har precis flyttat ihop så de behövde lite hjälp med att bära och lasa en massa saker. Vi skal köpa Annas stora bäddsoffa :D. Älskar verkligen den!
Sen blir det kanske lite lyxig choklad också, hehe :)

Har med mig en liten surprise till Anna o Danile också :)

Måste dock plugga en massa religion när jag är där, i stället för att bara mysa med alla andra. Men men... allt skall nog hinnas med. Tex mitt första träningspass på "friskis och svetts", hehe :)

Kommer förmodligen inte blogga så mycket under helgen, för har nog inget internett, tror inte det i alla fall....

Ha det så gött nu folks!

Tjao!!


så söta så :)


tiden går fort när man har roligt...

God morgon! tänkte jag precis skriva, fast klockan är 16:24. Hehe ibland blir det fel. Men jag kan börja berätta om min morgon...
Jag hade bestämt mig för att ta bilen till skolan i dag. det hade snöat en massa under natten så bilen var typ begravd under snön. Tog ett bra tag innan jag fick bort all snö. Men tillslut kom jag loss och så körde jag iväg till skolan. Dock körde jag i typ 70 på motorvägen, för det var så mycket snö. O så tyckte jag det var onödigt att köra om när det låg en fet snö modd i mitten. Men men....
Jag klarade mig i alla fall hela vägen till skolan (var lite orolig ett tag faktiskt).
07:50 började matte lektionen. Och ingen mjuk start där inte. Bara rakt på sak på en gång. En väldans massa genomgångar och sedan jobba, jobba, jobba och jobba tills lektionen var slut. Stressa sedan iväg till nästa lektion, som var Psykologi. Där läste vi en massa. Och sedan slutade jag faktiskt. Brukar ha en håltimma på typ 3 timmar och sedan en kort svenska lektion. Men svenskan behövde jag inte gå på för jag var redan klar med uppgiften, så det var bara att köra hem igen. Oerhört gott :)

Stannade och plockade upp Blondie hos mormor på vägen hem. Fcik även med mig en påse med nybakta bullar som hon precis hade gjort. Känns precis som i en disney film eller nått. hehe :)

Sedan gick jag ut och sprang i snön, för det var så underbart väder ute. Helt vindstilla och inte så kallt. Dock blev det en väldig utmaning. Jag hade bestämmt mig för att "bestiga" berget vid rönnngs brygga. Ingen hade gått där i snön innan, så det var inga upptrampade stigar. Bara en massa snö. Och när det bev som brantast blev det väldigt klurigt att ta sig upp. Jag fick klättra på alla fyra för att ta mig upp. Men envis som jag är så skulle jag upp. Men det gick tillslut :).

Nu har jag gjort en smoothie och sitter här o har det gött. Men snart är det slut med det goa, skall nämligen gräva ner mig i buddhismen och hinduismens konstiga lära.

Tjao tjao!


snö snö snö :)



fast i matteboken

Har varit helt fast i matteboken hela eftermiddagen och kvällen. Det börjar bli lite svårt nu, med Matte C och så. Men det klarnar alltid upp lite senare :).
Hoppas bara att det klarnar upp i tid till provet och nationella!

Har räknat matte fram till 21:00, sedan var det dags för träning. Fick köra en snabbis i kväll eftersom klockan blev så mycket. Sprang bara 1 mil, och tränade lite mage efteråt :). Var dock väldigt effektiv när jag sprang. Jag pluggade nämligen matte samtidigt som jag sprang. Jag hade datorn, med en cd-skiva i framför mig. Lyssnade och tittade på den och försökte hänga med så gott jag kunde.
Jag måste nog vara den ända som är så ambitiös och pluggar matte samtidigt som jag springer. hehe :)

Men nu är klockan föör mycket och jag måste sova. Skall upp 05:30 som vanligt....

Natti natti!


Matte matte matte....

skola skola skola....

Första dagen i skolan. Jobbigt att gå upp tidigt kan jag ju säga. Eftersom jag knapps har sovit i natt, för jag har haft en stor hund i min säng i natt. Hon envisas med att ligga rakt på mig i stället för brevid. Hon är så sällskapssjuk, men sööt :). Men det blir lite jobbig i längden när hon hela tiden skall trängas och ligga så nära mitt huvud som möjligt så att jag inte kan andas. Men men...

Har än så länge haft samhällskunskap och lunch.
Nu sitter jag på Religionslektionen och flummar buddhismen. Verkligen knepigt det där...
Vi skall tydligen ha prov på hinduism och buddhism nästa vecka. Det kom lite som en chock eftersom jag knappt har varit med på genomgångarna. Fast det har jag ju....

Nu skall jag jobba vidare, och sedan ta den långsamma röd express bussen hem. Palla dessa bussar asså!!

Tjao!!


Bara för att vi är så coola :)



...

Kom precis hem från lilla Anna.
Jag tog mig en promenix och hamnade som vanligt utanför Annas fönster och kastade snöbollar så att hon skulle se mig. Men som vanligt så var hon i ett annat rum när jag kastade på hennes fönster, men hon kom ner i alla fall :). Sedan så bjöd jag in mig själv i hennes rum hehe =). Vi spelade en massa kort och massa andra konstiga spel på hennes dator och så pratade vi framtid. Ångest!!!!
Var skall jag ta vägen, vad skall jag göra? Sverige, USA, andra sidan jorden? :O hjälp mig någon!!

Nu skall jag i alla fall läsa igenom mitt svenska arbete och försöka plugga lite matte, och sedan kanske, för ovanlighetens skull, spela The Sims. Var en evighet sedan jag gjorde det. Men varför inte lixom? :)

Tjao!


Vem vinner??


Vad gör alla måsarna utanför mitt fönster? De kanske planerar en attack mot mig :O

Sista dagen på lovet

Neeeej vad hände? Har redan 3 veckor gått? Hur kan det ha gått så fort?
Vill inte tillbaka till skolan redan. Det har varit så underbart skönt att bara vara hemma i 3 veckor och inte göra någonting typ.
Sova länge på morgonen, gå runt i pyjamas hela dagen. Bara ta dagen som det kommer. Så underbart skönt.
Julafton, nyårsafton, hela julmyset, är det redan över? :(
Skall försöka njuta så mycket jag bara kan i dag. Fast jag måste i och för sig plugga också. men men ....

Nu skall jag nog ta på mig pyjamasen och morgonrocken och gå ner och äta frukost, och läsa tidningen, länge! För i morgon så måste man stressa igen...

Ha det bra folks!

Tjao!


Kommer sakna snön som blänker i solen <3

FlashForward

Har precis sett sista avsnittet av Flashforward. Och OJ vad bra det var!!
Det kan ju inte vara slut nu, inte bara sådär. Kan ju inte vänta på nästa sesong, om det nu kommer någon vill säga. Vill se nuuuuu!! Så sjukt bra =)


Dagens

Dagens upptäckt!

  • Nasse är bög!
  • Man skall aldrig dricka ett glas mjölk efter att man har ätit en hel apelsin
  • Solen går ner bakom berget!
Mamma hittade min gamla dagbok från när jag var liten. Jätte kul att kolla igenom den. Fick mig ett antal skrattanfall och en del tankeställare, hehe :).
Det roligaste är ju att jag är precis lika dan nu som jag var när jag var så liten. Jag hade samma åsikter, gjorde och sa samma saker, jag tyckte om samma saker...

Bilderna talar för sig själv....(nästan)


För er som inte ser vad det står:
Nasse: Ursäkta att jag är så sen, Puh!
Jag var tvungen att bada bubbelbad och klippa naglarna....
...stryka tröjan och puffa till öronen!
Folk förstår inte arbetet bakom att vara söt!




En mycket bra fråga....


Att springa var ett måste tidigt :P hehe


Det är därför man bara har det en gång om året, såklart!


För alla er som alltid har undrat var jag lärde mig teckenspråk (alfabetet)


Oj, det där kommer jag verkligen ihåg. Känns som i går! hehe :)


Roligt :)



Lyckat =)

Kom predcis hem från Betel. Har som sagt spelat tvärflöjt på mötet. Det gick så bra så :).
Vi improviserade en del. Vi visste inte riktigt vilka låtar vi skulle spela. Som tur så gjorde jag ju i ordning mina noter i går. Så när en ny låt kom upp så kollade jag bara igenom om jag hade den låten och så tog jag fram den och spelade med :). hehe ganska roligt. Dock blev det fel många gånger, och en gång så ville inte ljudet komma ur flöjten. Jag spelade men inget hördes. Haha jätte konstigt :/. Men men.... det gör ingenting, bara kul :).

Nu sitter jag och värmer mig i mitt "mysiga" rum och äter lakritspingviner <3<3<3<3 Älskar lakritspingviner. Har bara två burkar kvar nu :(. Sen måste jag ta mig till Tax free på något sätt. Eftersom de bara säljs där:(. Får la ta en liten tripp över till Danmark och köpa några på båten :). Måste ju fylla på lagret. Mmmmmm :D

Nu skall jag kolla på family guy och sedan plugga lite matte.

Tjao!!


My Precious!


Roli roli

Kom nyss hem från Elin. Hennes mamma fyller år idag, Grattis till dig Monica!!, och jag joinade min päron dit för att göra Elin lite sällskap :).
Vi hade en mycket trevlig kväll :).

Innan jag gick dit så sorterade jag ALLA mina noter. Jag satte in dem i en präm, i bokstavsordning. Jag tror jag satt där på golvet i typ 3 timmar. Oerhörd jobbigt! Men åh så skönt att ha det gjort. :D Nu vet jag i alla fall var jag har allting, behöver inte leta hela tiden :P.

Nu skall jag "nana". Skall upp relativt tidigt i morgon och spela tvärflöjt i kyrkan. :)

Tjao!!


Massa noter huller om buller. Påsen är också full med noter som skall sorteras!

Klar för i dag

Ja då var jobbet slutfört för denna dagen. :).
Det har varit en väldigt lugn dag. Det är inte så många som vågar sig ut i det här halkiga och blöta vädret. Men men...
Gjorde nog inga tabbar i dag, tror inte det i alla fall. Och ingen kund som var extra rolig. Brukar alltid finnas någon som sticker ut. Men inte i dag :/. Tråkigt. Det är så roligt med konstiga kunder, bara de inte klagar på mig så :).
Dock kom det en kille, och frågade varför jag jobbade på lovet. Han har pratat med mig förr när jag har jobbat, precis som om han känner mig. Jag har absolut ingen aning om vem killen är. As irriterande, jag vill veta vem han är och hur han kan veta vem jag är. Han visste till och med vilken klass och skola jag gick i ^^.  Mycket lustigt...

Kan någon ge mig lite exempel på bra sångare? Jag kan absolut inga! Vet inte vad jag skall lyssna på...

Nu skall jag nog ta och spela lite tvärflöjt, måste ju öva :)

Tjao!


Supertråkigt väder ute...

Jobb jobb...

God morgon folks! Hoppas allt är bra :).
Nu drar jag iväg till jobbet :).
Ha så kul!

Tjao!


En morgontrött vovve :)  <3

Salt

Yeeah löparbandet är fixat igen. Nu behöver jag inte ge mig ut i snöstormen för att springa, som jag har gjort i en vecka nu ^^.

Körde intervallpass den här gången, och såklart lite cross + fys efterråt. :)

Men nu har jag precis sett klart på filmen SALT.
Den var hyffsat bra. Tog ett tag innan man fattade vad det var som hände. Eftersom de pratade ryska i bland och jag hade ingen undertext, hehe =).
Men gillar man action så gör man =)

Nej nu skall jag ta och lägga mig. Skall upp tidigt och jobba på ICA Bojen i morgon =).

Natti natti!



Kryddkakor

Jag tycker allt att jag är klar med romananalysen nu. Har säkert missuppfattat hela uppgiften, men skit samma, nu orkar jag inte mer...

Jag passade på och bakade lite nyss. Jag gjorde "kryddkakor". Det luktar så sjukt gott i hela huset när man är klar :P. Det luktar jul =). mysigt!!

Dock blev inte kakorna riktigt som jag hade tänkt mig, men goda i alla fall :).

Här är receptet om någon vill ha:

75 g rumstempererat smör
30 30 g socker
2 2 msk mörk sirap
1 1 st ägg
2 2 dl grahamsmjöl
1 1 dl vetemjöl
1.5 1.5 tsk bakpulver
1 1 tsk malen ingefära
0.5 0.5 tsk malen muskotnöt
0.5 0.5 tsk malen kanel
0.5 0.5 tsk malen nejlika
0.5 0.5 tsk malen kryddpeppar
1 1 dl strösocker till dekoration

1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör smör, socker och sirap poröst med degkrokar. Vispa ner ägget. Blanda mjöl, bakpulver och kryddor och rör ner i smeten. Arbeta ihop till en deg.

2. Rulla degen till ca 20 stycken runda kulor och platta till dem lite. Doppa ena sidan i strösocker och lägg kulorna ganska glest på bakplåtsklädda plåtar.

3. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter, eller tills de är gyllenbruna och torra. (Det gör inget om de är lite sega i mitten) Låt svalna på galler.

Såhär blev dem..





Snuvig morgon

Vaknade inte förräns 09.30 i dag. Helt otroligt! Med tanken på att jag la mig vid 23:30. Jag borde gått upp vid 07:30 typ då. jag blir bara tröttare och tröttare desto längre jag sover. Över 8 timmar är bara onödigt. Men men...

Vaknade dock upp snuvig och så i morse. Förkyld i gen! Vad är detta? Jag har aldrig varit så här mycket sjuk som jag har varit det senaste halvåret. Jag brukar vara sjuk typ max 2 gånger på ett år. Men nu har jag varit en massa sjuk...Tror att det har med skolan och all stress att göra. Men men, vad gör man... :/

Var nyss uppe till affären och köpte halstabletter och tuggumi :). Hälsade även på Elin som var duktig och jobbade, och i morgon är det min tur att jobba...

Nu skall jag försöka skriva klart svenska arbetet!
Palla!!

Tjao!


Duktig...

Jag trottsade snön och kylan förut.
Jag drog på mig mina löparskor, satte på broddarna och gav mig ut och sprang. När jag kom förbi min lilla ö så fick jag, "av min förvåning", se att trottoaren inte var plogad. Det låg typ 1 meter snö på trottoaren. Det var typ omöjligt att sprnga där, det hade säkert alla andra sagt i alla fall. Men jag gav mig minsann inte. Jag sprang en stor del av sträckan i den tjocka snön. Jag gillar ju utmaningar så det var bara roligt =).

Efter träningen kollade jag på 500 days of summer. En ganska dålig film måste jag säga. Mycket krånglig med allt hoppande i tiden fram och tillbaka. men men...

Nu sitter jag så mysigt i min säng och skall snart sova. Är duktig och lägger mig tidigt i dag. I stället för att somna runt 02, som jag har gjort hela lovet. hehe. :P

ha det så gött folks!

Tjao!!

För att vi är coolast i världen och kommer alltid att vara det!

God eftermiddag

Hejsan :).
Har försökt skriva på mitt svenska arbete hela dagen nu, men har bara skrivit en sida :/. Seeegt!
I stället har jag spelat en massa tvärflöjt. Det var ett tag sedan jag spelade nu, så det var kul att få spela lite igen =). Har änna saknat det, sen jag slutade i augusti. Men jag har lovat mig själv att spela minst en gång i veckan, så att jag inte glömmer allt jag lärt mig under de 9 år som jag har spelat. :). Tänk vad tiden går fort asså...

Annars har det varit en lugn och skön dag. Var ute i snöstormen med Blondie förut. Hon var så lycklig när hon fick hoppa runt i snömassorna. Så sjukt mycket snö ute nu. och det slutar ju aldrig snöa ^^.  Men det tyker jag bara är mysigt. Fast det är ju lagom kul när man skall ut och köra bil, eller vänta på en buss som inte ens kommer på grund av snön. Nej tack vet jag sommaren, då är allt så mycket enklare och bekvämare :) 

Nu skall jag återgå till arbetet!

Tjao!


mysig morgon

Godmorgon alla morgonpigga människor! Vilken mysig morgon va? Det är fortfarande snö storm ute men det är varmt och skönt i huset.
Jag är den enda som är vaken, förutom Blondie då. Jag älskar att vara själv och bara ta det lugnt på morgonen.
Sitter i soffan i min mysiga pyjamas + morgonrock och dricker en stor kopp med varm nyposoppa :).  Jätte mysigt =).
I dag skall jag försöka ge mig på min romananalys av Oliver twist. Hoppas det går ur vägen...
Sen kanske det blir en och en annan promenad i snöstormen :P hehe

Tjao!



Äntligen!!

Är änligen klar med psykologi arbetet.
Har suttit på min hårda stol vid mitt skrivbord i stort sett hela dagen (känner mig duktig) och nu är jag äntligen klar. Har lämnat in allt på fronter också :). Så nu är det bara att sätta igång med svenska arbetet också, som lär vara världens "pain in the ass".
Och för att inte nämna matten som skall göras också.
Men men... nu skall jag inte plugga mer för i kväll. Hade väldigt gärna tagit mig en löparrunda, men det är snöstorm ute och löparbandet är trasigt :(. Puhuuu vad skall jag göra? Måste springa! (jag vet att jag är konstig)
Får la se om jag är knäpp nog att ge mig ut i det här vädret sedan, tror knappast det, men vem vet ^^

Tjao!!


Psykologi

Har nu suttit här på min hårda stol i ca 3 timmar och skrivit på psykologi arbetet. Seeeegt!! Men det måste ju göras.
Har skrivit 4 sidor än så länge, och har mycket kvar :/.

Men det är mysigt i alla fall. Det är ju snöstorm ute och jag sitter inne i värmen med min gosiga värmefilt :)

Nä nu måste jag fotsätta.

tjao!


snö snö snö

Oj vad det snöar ute i dag. Blev helt paff när jag vaknade i morse och tittade ut. Kunde inte se havet längre, för det ligger en massa is och snö där. Man skulle kunna tro att det är en bamse stor gräsplan eller nått ^^.

Jag tvingade som vanligt med mig Blondie ut på en promenad (som jag gör varje morgon). Men som alla andra dagar så vägrade hon att följa med. Hon la sig ner i den djupa snön och gosade i stället :). Men hon gick med på att ta en sväng över berget i alla fall. För det tycker hon om. Att jaga efterblivna måsar och sådant :P.

Nu kom Blondie percis in i mitt rum, med en Ipren-lapp fastklistrad på nosen. Vad har du gjort Blondie? Käkar du piller? ^^ haha

Nu skall jag seriöst ta och göra klart psykologin.
Håll tummarna för att jag skall överleva det!

Tjao!




Var tog havet vägen? Det ser mer ut som en stor gräsplan ^^


Påhopp

Blev för ett tag sedan påhoppad av Johanna och Anna.
Jag satt i min ensamhet och jobbade med psykologi arbetet, som jag hade planerat att bli klar med i dag. Men plötslig så kom det en snöboll flygandes på fönstret. Jag tittade ut och då stod de där små filurena där och såg roliga ut. haha ^^. De kom in och skulle titta på ett album, men de stannade i flera timmar :D. Hehe jag gillar sånt, att bli överraskad sådär. Mycket roligt :P.

Nu får jag lägga gasen i botten så jag blir klar med psykologi arbetet snart. För det skall hinnas med ett ännu större svenska arbete också innan lovet är slut :O. Stress!!!

Tjao!


konstiga flickor :P


Isen ligger redan tjock på havet

Heej

Har precis varit ute och lekt med Blondie i snön. Det är de ändå sättet att få ut henne på. Det är nämligen så att hon vägrar att gå ut med någon annan än pappa. Så när han inte är hemma och vi andra försöker gå ut med henne så går det inte. Hon lägger sig ner på vägen och vägrar. Jätte knäppt. Men jag lyckades få henne till fotbollsplanen och där hittade vi en gammal paff fotboll som vi latjade med i ett bra tag. Så roligt att se Blonide leka, hon är så lycklig och glad då :).

Nu försöker jag kolla igenom filmen "Jägarna" igen, för att klara av att skriva mitt psykologi arbete som skall utgå från den filmen. Väldigt knepigt och jobbigt...

Skall försöka att skriva anteckningar nu samtidigt, så måste fokusera.

Tjao!


Kolakakor

Bakade för en stund sedan kolakakor. De kakorna är nog det fortaste och det godaste man kan göra. Tar bara 30 min. Och de är sååå gott :o).

Efter ett tag  blev det för mycket kakor så gick ner och tränade. Vårt löparband är för tillfället ur funktion så jag får gå ut och springa hela tiden nu. Vilket faktisgt är bra. För det är så sjukt underbart när man väl har kommit ut.
Det snöade en massa nu när jag var ute och sprang, och det var så vackert med de stora tjocka snöflingorna som seglade förbi i gatuljuset. Så underbart :).
Men innan jag gick ut och sprang så värmde jag upp lite på crosstrainern :).
Och efter löparrundan så tränade jag lite fys =)

Och nu sitter jag i sängen & skriver, men nu skall jag sova.
Natti natti!

hello

Hello folks! Kom nyss hem från en liten tripp till Torp (uddevalla) med Anna. Hon skulle köra sin pappa dit, som skulle med någon buss till Norge. Så jag följde med dit. Sedan gick jag och Anna runt lite i butikerna och tittade. Vi båda var ute efter en riktigt bra termosmugg som man kan lägga i väskan utan att den läcker. Den jag har nu ( rosa med prickar på, som var med på bild i det förra inlägget) kan man inte lägga ner utan att den läcker.
Göterborgsposten har testat ett gäng termosmuggar och jag hade bestämt mig för att köpa den som vann testet. (lättpåverkad?)  Den skulle tydligen finnas på Stadium, men icke, det gjorde den inte :(. Så vi fick oss aldrig en ny termosmugg :/. Men men... kanske beställer en på internett i stället :).

I stället köpte jag en ny foundation, ett halsband och ett par örhängen.
Anna storhandlade verkligen. Hon köpte en hasp (som man låser dörren med, för er och butiksbeträdet som inte vet vad en hasp är) som kostade typ 20 kr. Men jag lyckades även få henne att köpa ett halsband och ett par örhängen =) hehe.

Nu har jag precis slängt in en lax, med lite palsteracka till i ugnen. Väntar på att den skall bli klar. :)

Ha så kul, bye bye! :)


Tolleby

Var nyss i Tolleby och hade det supermysigt. Vi ställde bilden ca 2 km ifrån dit vi skulle och så gick vi längs en snöig stig tills vi kom tills sjön, som självklart var frusen så vi kunde gå över den. Vi satte oss i snön och fikade, en massa kakor och såklart varm choklad =).

Blondie var så lycklig när hon fick springa av sig i snön, precis som jag, hehe :).

När det var dags att gå så bytte jag om till löparkläder och så sprang jag hem när de andra åkte bil. Och jag kom till och med hem före de andra, haha. Segisar!

Nu sitter jag i soffan och har det mysigt. Kollar på Top Model och dricker smoothie. Det är allt bra gott med lov :D


Spring Blondie!


Lycklig! <3


Mysigt =)


Söööt <3

God förmiddag...

Kom precis hem...Har varit i Betel och haft det gött.
Nu sitter jag här och myser med min värmefilt. Den är så varm och gå <3

Annars händer det inte så mycket just nu. Min bror och hans flickvän åkte nyss. Mycket sorligt :/

Min äldste bror (som fortfarande bor hemma) tjötar på mig att jag skall köra honom till Göteborg nu, så han kan köpa sitt efterlängtade multigym. Vi är lite besatta av träningsredskap här, hehe. Köper han det där multigymmet så har vi nog allt. Ett löparband, en crosstrainer, en spinningcykel, en rodd maskin, hantlar/tyngder, mag maskin, pilatesboll och en massa småsaker, och kanske "multigymmet" då med. Lite galet kanske, hehe ;). Men gillar man att träna så gör man. Och vi sparar massa pengar på att ha egna grejer istället för att köpa dyra årskort på gym. Här är en bild på multigymmet som vi kanske skall köpa. Fast jag tycker det är lite onödigt, men men....



Men det blir nog inget i dag. Vi sticker nog iväg till Tolleby och grillar och myser i solen o snön i stället :)

Ha det gött så länge.

Tjao!

Ishalt

Det är glashalt ute nu. All slask har frusit till is och gjort vägarna till en isbana. Men det är vackert väder i alla fall :D.
Vi var ute och gick hela familjen förut. Så mysigt nu när alla är hemma igen :).

Nu har vi precis spelat ett jätte roligt spel som heter "A till Ö" . Låter kanske tråkigt men det är verkligen jätte roligt =).

Nu skall jag nog ner och träna. Känner att jag behöver det ^^

Tjao!










Gott nytt år

Gott nytt år! I efterskott! Om man nu kan säga så...

Kvällen och natten var as grym. Vi gjorde en massa knasiga saker, orkar inte räkna upp allt.
Vi åt en väldigt god middag och efterrätt. Vi diskade många glas och dansade många knasiga danser. :)

Vid 03 snåret kickade min överskottsenergi igång och jag dansade loss som en galning. Jag tror att Emelie och Ellen blev lite trötta på mig eftersom jag var så pigg och de inte var det. hehe ;). Jag försökte mig på att dansa lite bugg och vals o allt vad det heter, men det gick inge vidare :P.

Jag och många till var duktiga och stannade kvar och diskade och städade upp allt som vi stökat ner.

Jag gick nog och la mig vid 05:00 tror jag. Det blev en mycket lyckad kväll och natt i alla fall :).
Tack alla som var med och bidrog till en underbar kväll/natt














Bara för att vi är duktiga och diskar!


Masters of the diskmaskin! ^^















Gott Nytt År!!!!!!!



RSS 2.0