Inventering
Kl är 23:30 och jag har precis kommit hem från jobbet. Jag älskar verkligen inventeringar!!!  </3
Nej men seriöst, det är bland det värsta som finns. Sjukt jobbigt är det. Tur man har så snälla arbetskamrater som gör det hela lite roligare :)
Har inventerat i nästan 12 timmar. :O För er som inte vet vad inventering är så skall jag berätta. Inventering är när man räknar varje vara i hela butiken. Allt på lagret, allt i kylarna, allt i hyllorna. Varenda liten sak skall räknas och skrivas ner. Varje liten frukt skall vägas. Helt enkelt, allt som finns i butiken skall räknas och föras in i datorn. Detta är då sjukt jobbigt (långtråkigt) och tar hur lång tid som helst.
Jag lämnade till och med mina arbetskamrater kvar på Bojen när jag gick. Det var lite kvar som de skulle göra.
Fatta vad segt detta är!

Nu är mitt huvud tungt som bly så nu skall jag äntligen sova.
Skall upp tidigt i morgon bitti och öppna butiken själv.....

Sov gott!


Bara för att vi bara har en såndär maskin där man skriver in hur många varor det är så får vi skriva det på små lappar och sätta vid varan, bajsjobbigt! Hela denna gången har jag fyllt med lappar!


Hej hej där upp ^^

fish

God morgon god morgon. Inte för att det är morgon längre, för jag har varit vaken sen kl 06.30 och nu är kl snart 12.
Jag gjorde som jag sa i gårkväll, gick upp tidigt och åkte inlines till frisören. Det var underbart väder ute, solen hade nyss gått upp och det var knappt några människor ute. Synd bara att jag inte hann njuta för jag var så stressad så jag var tvungen att köra så fort jag bara kunde ^^ haha.

Men jag kom fram typ bara 5 min försent så det var ingen fara :).

Har klippt topparna och blekt hårbotten. Så nu ser det bra ut igen :P. Men det kostade förskräckligt mycket :(. men men....

Sedan åkte jag inlines hem igen, utan att stressa :) haha.

Nu har jag precis kollat på ett avsnitt av modern Family :).

Nu skall jag försöka plugga lite.
Börjar jobbet sedan kl 14. Då blir det inventering för hela slanten! Kul va? haha inte direkt :P

Ha det göööött

Bye bye!


De stora oranga är nya :)


Wiiiee :)


Ser du malen som sitter på pumpen? Han syns knappt ^^

Vaccination inför Australien

Hejsan hejsan!

I dag har det varit en fullspäckad dag!
Anna och jag har varit i Göteborg hela långa dagen typ.
Vi åkte hemmifrån vid typ 9.
Direkt när vi kom fram till Göteborg så gick vi till City akuten i nordstan där vi tog var sin spruta mot twinrix. Vi måste ta massor av sprutor ifall vi skall vidare till Asien, eller aa jag skall i alla fall det. Men hon som gav oss sprutan sa att vi skulle ta de andra sprutorna i Australien i stället då vi vet vart i Asien vi skall. För man skulle tydligen ha olika sprutor beroende på vart i Asien man skulle. Så så får det bli antar jag ^^
Sedan hade vi ont i armen hela dagen ^^ haha, nä men lite :P

Vi har shoppat en massa saker inför Australien. Jag har handlat för mer än vad jag egentligen har råd med, men jag måste ju ha med mig allt till Australien, så det är bara att betala antar jag....^^
Jag köpte i alla fall: En sovsäck, resväska, plasttallrik+mugg och bestick, ficklampa, engelsk bibel, mascara, foundation, puder, eyeliner, 2 linnen, en t-shirt, ett par jeans, en tub-tröja, en kavaj, ett par shorts och en tjocktröja.
Aaaa just det ja. På hemvägen köpte jag 5 nya fiskar också. Varav en är en mal. Äntligen har jag en mal som kan äta upp alla alger i mitt akvarium :D. De andra 4 fiskarna är olika färger. 3 st är oranga och jätte fina och den femste är knallröd :).

På vägen hem så bestämde Anna och jag att vi måste ha döpt fiskarna innan vi kommer hem. Detta blev vårt resultat efter "mycket tänkande" haha:
Mal: Blunder
Orange hane: Musse
Orange hona: Mimmi
Orange hona: Lotta
Röd Hona: Anna (bara för att Anna valde ut den röda)

Köpte också fiskmat till dem såklart :).

Senare nu i kväll har det blivit chill i soffan och kollat på Robinson. Nice ;)

I morgon bitti skall jag till frisören och färga moroten på mitt huvud, och kanske klippa av den ^^ haha men nej, bara en liten bit. ^^
Det ser ut som om det skall bli fint väder också. Så skall nog åka Inlines dit :D

Ne nu skall jag sova och vila min arm ^^ haha.

Ha det bäst!

Natti natti! (fiskarna hälsar)  (ni får se bild på dem i morgon)


Jag har alltid velat ha en kavaj men har aldrig riktigt "vågat" köpa någon eftersom jag inte passat i det, men detta tycker jag var ganska snyggt, eller? :)


Kycklingsalladen på "Paprika" är helt sjukt god :)


Random folk ^^


Australien nästa!!

Hejsan!
Nu har jag precis kommit hem från jobbet :).

Innan jobbet stack som sagt jag och Anna till resebyrån. Jag betalde min flygbiljett till Australien :D. Har den nu i min hand, wiiiiee!!! :D Kan inte riktigt fatta det, att det verkligen skall bli av. Helt sjukt!! Insane!! :)
Anna köpte dock aldrig sin biljett pga ett missförstånd. Men snart skall hon köpa sin med :P.  (kanske skall tillägga för er som inte vet att Anna och jag skall varken åka till Australien samtidigt eller till samma ställe, vi skall göra helt olika saker)

Sen drog vi vidare till Optikern och bokade var sin synundersökning. Vi tyckte det var bäst att kolla synen innan vi sticker till Australien. Synen försämras ju något vansinnigt när man har linser. Så det är viktigt att kolla regelbundet.

Sedan gick vi till banken för att prata om dem angående bankkonto i Australien och sådant. men hon visste ingenting, sämst! Så vi får ta reda på allt på egen hand ^^.

Sen brummade vi hem (på Annas moped, eftersom ingen av oss hade någon bil) ^^

Sen dess har jag jobbat hela dagen :)

Nu skall jag chilla lite och kolla på Modern family <3 och senare blir det Robinson :)

Bye bye!


Min flygbiljett!!!!!! :D

biljett!

Godmorgon god morgon.
Nu sitter jag och myser i min nya filt (som har armar), smart uppfinning :) haha.

Min tårta blev en hitt på kalaset i går i alla fall. Sinnes vilken maffig tårta det blev. Sjukt hög, så det blev för mycket hur liten bit man än tog (man blev sjukt mätt) ^^.

Men nu är det en ny dag och jag skall jobba. Fast börjar inte förrän kl 14. Så det är chill.
Skall dra till resebyrån med Anna snart och köpa flygbiljetten till Australien!! :D
Wiiee inte lång tid kvar nu :P
Nu blev jag jätte nervös bara för det :O hahha läskigt!

Nope nu skall jag borsta tänderna.
Bye bye!


Mina stora feta amerikanska tårta! :)


haha kolla in min mysiga filt :)

Triathlon klart!

Hejsan hejsan!
Nu är jag tillbaka från triathlon tävlingen.
Sinnes vad roligt det var! :D. Solen tittade till och med fram sista timmen och det blev varmt och skönt :).

Mitt mål var att slå min bror Tommy, eftersom hann vann över mig förra året.
Simningen gick bra, sjukt mycket folk så man simmade ju på varandra typ ^^.
Tommy är ingen höjdare på att simma så där fick jag ett försprång. Växlingen mellan simning och cykling gick bra. Hade lite svårt att få av mig våtdräckten men det gick bra tillslut :P hehe.
Sen var det bara att cykla på de 2 milen. Det var mestadels medvind vilket var underbart, för det blåste sjukt mycket. Så när det väl var motvind så känndes det ordentligen ^^.

Jag tittade efter Tommy hela tiden medan jag cyklade och undrade när han skulle komma ikapp mig.  Tillslut när det var typ 3 km kvar till mål så körde han om mig och ba "hej hej Annica". Ja ba "äntligen är du här, var har du varit så länge?" haha. Men denna gången lät jag han inte cykla förbi mig utan jag höll täten och låg en bit bakom/framför honom hela tiden. Och i slutet körde jag om honom och kom först in i cykelfållan där jag snabbt hoppade av cykel, slängde av mig cykelskorna och på med löparskorna och sprang iväg. Jag tittade bak på Tommy och såg hur han krånglade med cykeln eller var det nu var han gjorde.
Så jag fick mig ett försprång på löpningen också och jag var bestämt att jag skulle inte låta honom komma ikapp mig. Drygt 2.5 km kvar av löpningen så kunde jag skymta en kille med orange tröja långt där bak, och det ,åste ju vara Tommy. Och det var det. Han kom närmare och närmare. I slutet var han nog bara 50 m bakom mig. Men ajg lät han aldrig springa om och i slutet spurtade jag gärnet och drog ifrån och kom före han i mål! Wiiieee!! Där fick han från förra året ^^ haha.

Jätte roligt har det varit, verkligen :).

Sedan var det bara att cykla hem igen.

Nu har jag nyss lagat och ätit mat. :)
Skall dekorera min tårta nu också och sedan skall jag iväg på kalas till min kusin som fyller 30. Grattis till han! :)

aaa just det. Mamma kom nyss hem från Ullared och hon hade köpt en gigantisk resväska till mig som jag skall ha när jag flyttar till Australien! Wiiiee :D haha

Ha det så bra nu!

Bye bye!


Cykelfållan


Jag är redo! haha :)

Triathlon

God morgon god morgon!
Det är en nervös Annica som skriver nu. Snart är det dags för Tjörns Triathlon. Tommy och jag skall ge oss av om några minuter.
Det blåser typ storm ute och jag kan inte sluta undra hur det skall gå att tävla i denna vinden, och regnet. Men det var ju värre för dem som tävlade i går, för då åskade och blixtrade det en massa :O. Men men.....detta skall nog gå bra...Eller?
Jo klart det kommer. :)
Triathlon är ju så sjukt roligt!

Nej nu hinner jag inte skriva mer. Vi hörs efter tävlingen.
Tjao!!


Peace! Nu kör vi :)

fet amerikan

Godkväll :).

Nu är tårtan klar. Skall bara dekorera den, men det gör jag i morgon innan kalaset. Sicken maffig tårta det blev. En riktigt fet amerikansk chokladtårta! Helt sinnes ^^ haha.

Väskan är packad och jag är nervös. I morgon bitti blir det Tjörns Triathlon!! Önska mig lycka till :)

Nu skall jag sova så jag är pigg i morgon.

Natti natti!


blixt och dunder

Tjohoo!

Kom precis hem från jobbet! Och det har varit bara bra. Stressigt vissa stunder och segt vissa stunder. Jobbade själv någon timme också när den andra var på lunch, och det var då det var som mest folk. Passande? haha. Men det gick bara bra. Är ju nästan van vid att jobba helt själv nu ^^.

Btw Blondie väckte mig i morse för hon var så rädd för åskan. Jag undra vad det var hon ville när hon kom in och gnydde, men så hörde jag hur det åskade och då fattade jag. Haha min lilla fega Blondie :) Söööt!!

Nu skall jag iväg till Anna för att låna hennes racercykel inför triathlon i morgon. Snällt av henne att låna ut sin dyra cykle till mig :D. Tack Anna!

Det blir inte Midnattsloppet i natt. :(. Tommy vill inte följa med mig och jag vill inte åka dit själv :(. Så får spara mina krafter och ge allt i morgon i stället :P.

När jag kommer hem från Anna skall jag baka klart tårtan som jag påbörjade i går :)

Ha det gött så länge.
Bye bye!


Hej hej visste inte vad jag skulle göra ^^

stressig dag

Hejsan hejsan!
I dag har det varit en stressig dag med massa att göra. Så har inte hunnit blogga förräns nu, kl 00:44 ^^.

Jag var i alla fall uppe tidigt för att jobba. Mycket att göra på jobbet och det gillas :). Slutade kl 17 och skyndade hem för att baka en födelsedagstårta till min kusin som fyller 30 år.
Hann precis baka klart bottnarna när kl var 20.00 och det var dags att dra iväg till Betania för ungdomssamling :). Äntligen är de igång igen :). Så roligt att träffa alla igen.

Efter samlingen drog jag hem till Emelie. Där knasade vi oss ganska duktigt. Bland annat så skrek vi i hennes megafonen på högsta volym mot en båt som tuffade förbi. Om han blev paff ^^ haha.

Sen drog jag hem vid 00 snåret.

Fastnade vid tv:en där Tommy satt och kollade på Eden Lake. Usch säger jag bara. Den värsta filmen som finns. Har sett den på bio en gång innan. Finns verkligen ingen mening med att se den. Bara så fruktansvärt vidrig.

Nu skall jag äntligen sova. Skall upp tidigt i morgon med för att jobba :).

Sov gott!!


natti natti :)

sant!

Everything to Me -
He's more than a story,
More than words on a page of history
He's the Air that I breathe,
The Water I thirst for,
And the Ground beneath my feet --
He's Everything...
Everything to Me...

Vad mer kan jag säga....

helt själv

Hejjjjj

Nu är arbetsdagen över. Puh! Jag var så nervös förut för jag skulle jobba ensam och stänga butiken helt själv för första gången. Men allt gick bara bra. Det var ganska mycket folk i slutet så det blev väldigt stressigt eftersom jag var helt själv. Och det tog väldigt lång tid att stänga. För det första så är det väldigt mycket som skall göras efter stängning, och för det andra så gick jag typ 5 gånger runt i butiken och kollade så att jag inte hade glömt något. haha :P.

Känner mig rätt duktig nu ändå, Som har skött en hel butik helt själv :).

Nu skall jag sova. upp tidigt i morgon för mera jobb :)

bye bye!


natti natti :)

morgonpigg?

Godmorgon god morgon!
Fast det är ju inte morgon för mig. Har varit vaken ett bra tag. Gick upp kl 8 och gick ut och sprang en timme. Helt stilla och lugnt ute :) Skönt!

Nu skall jag plugga så gått det går, och sedan laga lite mat. Börjag jobba kl 14 i dag. Ganska skönt. Är lite nervös dock, men får berätta varför efter jobbet :P

Nu skall jag dyka in i evoulutionens värld. Vilket bara är trams och skit. Men men, ingår det i kursen så gör det :/

Take me deeper than I’ve been before
Take me further, God I long for more
Take me higher than I’ve been before
Jesus I want more, Jesus I need more

Deeper av Planetshakers.
Sjukt bra låt. Lyssna på den!


Ha en bra dag folks!

rent akvarium!

Haluuuu!!

Nu har jag och pappa precis tvättat klart mitt akvarium. Han tyckte så synd om mina fiskar så han sa att nu måste vi göra rent det. Så det har vi sysselsatt oss med de senaste 2 timmara, kanske 3 till och med. ^^
Satte också fast bakgrunden. Äntligen! Har inte vetat hur jag skulle sätta på det, men nu fixade pappa det :).
Fiskarna är nöjda nu i alla fall :P. Skall skaffa en mal till dem så fort som möjligt så det inte blir så mycket alger.

Annars har jag pluggat hela dagen. Skit tråkig dag vekligen!

I morgon är det jobb som gäller. Skönt, för orkar inte plugga mer nu. Jobbar hellre :).

Sov gott nu, ni få som läser detta, vilka det nu är. Vem är det som läser egentligen? jag är väldigt nyfiken. Typ 5 duktiga som läser varje dag, vilka är ni? haha :) Kan ingen kommentera? vill veta vilka det är :P.....Pleeeeese :)

Natti natti!


rent och fint, med bakgrundn och allt .)


hejdå.....

det närmar sig

Godmorgon???

Det är grått och trist ute, vilket jag tycker är bra för då kan jag fokusera på pluggandet utan att få ångest över att jag vill gå ut i solen. haha :P

Australien närmar sig och jag taggar :).

Nu skall jag inte skriva mer för måste börja plugga. Sov alldeless för länge i morse så måste börja nu :O

Bye bye!


Titta vilket fint halsband jag köpte i går. Från mitt jobb. Vi har faktigst jätte fina smycken där, sådet så! :)

Monster krokodil!

Hejsan hejsan!
Har dagen varit bra?
Min har väl varit bra antar jag.
Har pluggat en del men har mestadels blivit distraherad av "Modern Family" serien ^^ haha. Så sjukt bra!

Vädret har varit helt underbart i dag. Strålande sol och stilla hela dagen. Försökte sitta ute och plugga ett tag, men för det första så ser man ingenting på skärmen, och för det andra så blev det alldeles för varmt! Så fick gå in igen :(.

Men men.....

Har simmat också :). Måste öve inför triathlon som är på söndag :). Det är också Midnattsloppet på lördag. Vet dock inte om jag skall vara med. Det blir ju lite mycket då. Tävla sent natten till söndag och sedan upp tidigt på söndag morgon för att tävla i Triathlon. haha men det är ju roligt, så vill inte missa någon av dem :P.

Har bakat bröd nu såhär på kvällen också. Hittade ett recept jag blev lite nyfiken på. Men morötter och timjan i. Så var tvungen att testa. Blev väldigt gott :). Och nyttigt!

Sedan kollade jag på en läskig film om en monsterstor krokodil i Australien som åt upp alla. och dit skall jag flytta ^^ haha!

Nej nu skall jag nana, och i morgon måste det bli mer plugg, skärpning Annica. Fokusera!!


heeej heeej :)


Ta inte mina tuggummin!! Ett paket om dagen är vad som gäller :) haha nej, men nästan ^^

hello sunshine!

God morgon god morgon!
Solen skiner, havet ligger stilla och jag är ledig :). Underbart!

Dock får jag lite smått panik när det är så fint väder ute för då vill jag ju bara vara ute i solen, men jag måste ju sitta inne och plugga :(. Synd att man inte kan sitta ute i solen med datorn, man ser ju ingeting på skärmen då :(.

Jag hade tänkt att baka bröd nu på morgonen men jag sket i den idén när jag såg hur fint väder det var.
Åt frukost ute på balkongen i stället, och svettades gött i solen :) haha.

BTW, Snart har jag bokat flygbiljetten till Australien :). Wiiie :)

Nope nu skall jag plugga.
Bye bye!


Fråga inte vad det är jag gör.....


Men jag ser ju brun ut i alla fall ^^ haha

låst?

Heeeejsan!
Allt väl?

Det blev inte så mycket plugg innan jobbet i dag. Läste mest om GMO (genmodifierad organism) men fattade inte så mycket :(.
Lagade också taco av quornfärs innan jag gick till jobbet. Mmm smarrigt var det :).

Jobbet gick bara bra. En väldigt kort och intensiv dag. Packade upp massa varor och sprang fram och tillbaka mellan kassan och uppackningen. Sedan hoppade jag också i containern där vi slänger wellpappen :) haha. Klädesholmens cirkus. Ser ganska roligt ut, alla tittar i alla fall på mig ^^.

Efter jobbet stack Tommy och jag ut och sprang i skogen i en timma typ. Älskar att springa i skogen <3
Sen dess har jag chillat på mitt rum i pyjamasen och druckit en god smoothie, som alltid :).

I morgon är jag ledig. Alla sommargäster och de andra sommarjobbarna på Bojen har stuckit nu så det finns inte så mycket att göra på Bojen längre. Det är därför jag helt plötsligt är ledig. Har ju jobbat i stort sett varje dag hela sommaren. Men det är bra, då hinner jag plugga lite mer nu. Om jag kan fokusera????

Annars hade jag i tankarna att dra in till Göteborg i morgon och köpa mig en ny mobil. Måste ha en ny innan jag sticker till Australien. Såg en bra som jag vet att jag gillar i tidningen i dag, för 990 kr. Men den var operatörslåst. och det får den ju inte vara. Måste ju skaffa mig ett nytt abonnemang nere i Australien. Annars blir det redigt dyrt arr ringa.
Finns det några bra mobiler under tusenlappen som inte är låsta till någon operatör??

Nej nu skall jag sluta tjöta och ta och kolla på ett avsnitt av Modern Family <3  :)

Bye bye!


Smoothin redan slut??


sovit gott?

Godmorgon godmorgon!
Sovit gott?
Det har jag i alla fall. Fast jag vaknade av att jag låg och kliade sönder mina ben ^^ haha. Har sjukt mycket bett överallt på mina ben. Fick det då jag och Elin plockade så mycket björnbär. Jag vet inte vad det är men det kliar något vansinnigt i alla fall. Men jag tycker det är kul att jag ligger och kliar mig i sömnen ^^ haha.

Nu skall jag sätta igång med pluggandet på en gång. Så jag får något gjort, för det behövs ju! Börjar jobba kl 14 i dag. Kort dag i dag :).

Sen kl 18 är det överraskningskalas för Janne som fyller 60 år. Men jag jobbar ju så kan inte gå (tur det för vill verkligen inte heller) hehe.

Ne nu skall jag plugga. Ha en bra dag!

Bye bye!


blä tråkigt :(

Kylen

God kväll god kväll!

I dag har det varit en härlig söndag. Tog mig en välbehövlig sovmorgon (är ledig i dag) och sov ända till kl 12, vilket är sjukt länge för att vara mig.
Åt frukost och läste tidninge, som vanligt. Skönt att kunna ta det lugnt på morgonen. Älskar verkligen morgonen när man sitter i lung och ro och äter frukost och läser tidningen. :) hehe.

Sedan försökte jag plugga men blev avbruten av lite tv-serier då och då ^^.
När kl var typ 2 så kom pappa in och sa att vi skall till "Kylen", en restaurang här på Klädesholmen. Jag har pinsamt nog aldrig varit där. Men det blir väl så när man bor här. Känns konstigt att äta där då. Är ju bara en massa sommargäster där ^^.
Men maten var väl inget direkt att hurra över (kanske bara jag som är kräsen), men jag tog i alla fall dagens paj, som tur nog var vegetarisk, eftersom jag har vegetarisk vecka, remember? :) haha. Men den var väl god, förutom champinjonerna som var i ^^.

På vägen hem tittade jag in på Bojen (kan verkligen inte hålla mig därifrån, typ bor på mitt jobb) för att säga Hej till Elin. Men jag blev visst kvar där i 1 timma. Det var knappt några kunder så hon hade ingenting att göra. Så jag hjälpte till med att fördriva tiden, hehe :).

Väl hemma igen så satta jag igång med plugget mer på allvar. Och nu har jag pluggat hela långa kvällen (kl är nu 22:35). Pappa har hjälpt mig en del, så har fått gjort ganska mycket. Men fortfarande maaaaaaaassa kvar!

Nej nu skall jag tacka för i dag och sätta mig i sänen och kolla på ett avsnitt av Modern Family :) Och äta lite youghurt :) haha.

Ha det gött!!

Bye bye!


I´m on a boat! ^^

Tjörn runt

Heeejsan heeejsan. Känner att jag har kommit in i det här med bloggandet nu igen, ganska skönt ändå :).

Jag kom precis hem från jobbet, skönt :). Det har varit full rulle hela dagen med en massa folk, eftersom det är Tjörn runt och folk vallfärdar till Klädesholmen för att titta :) haha.
Det är i alla fall toppenväder för seglarna i dag. Strålande sol och minst 12 sekundmeter. Så det går nog undan. Jag ser hur båtarna seglar förbi utanför  mitt fönster :).

Nu hade jag tänkt att plugga. Sinnes vad jag ligger efter nu. Funderar på att skita i allt eftersom jag ändå inte kommer hinna tenta av allt innan jag åker till Australien :(. Får spendera nästa år med att plugga och jobba på bojen då antar jag. Så får det bli högskolan 2013 i stället. Om jorden fortfaranbde finns kvar då vill säga...

Annars började jag kolla på Inceprion i går kväll. Sinnes vilken grym film. Så invecklad och komplicerad och så bra! :). Skall kolla klart på den i kväll hoppas jag :P.

Nej nu skall jag sluta tjata och börja plugga :(

Bye bye!



Tandläkaren

Godermorgoon godermorgon. Det verkar som jag är tillbaka till bloggandet nu. Inte för att någon pryr sig för det är väl ändå ingen som läser, men men....

Kl är 10 och jag har precis kommit hem från tandläkaren. Ush det var inte alls roligt. En gammal lagning hade gått sönder och så var det något konstigt med en annan tand också, fattade inte riktigt vad de snackade om ^^. Fick i alla fall en ny tid den 5 oktober. Wow tänkte jag, typ då åker jag ju till Australien. Bra, då har jag fräsha, hela tänder innan jag åker dit, kan ju vara en fördel, haha :).

Nu skall jag försöka plugga (blev ju ingenting i går då jag var ute med båten med Elin hela dagen) och laga mat. Blir nog "kyckling" paj, fast i stället för kyckling använder jag såklart quorn. Men jag är så skillad så jag får det till att smaka kyckling ändå :). Gottiligott! Veggivecka <3

Ha det gööööt!

Bye bye!


Wiiie :)


Heldag på havet

Nämen hejsan igen! Fick lite blogglust nu efter en underbar dag ute på havet.

Jag vaknade vid 10 tiden och tittade ut genom fönstret och såg ett spegelblankt hav och en strålande sol. Snabbt hoppade jag upp ur sängen och började packa ner frukost och annat gott. Sedan tog jag min lilla gummibåt ut till en holme.
Där har jag legat och stekt hela långa förmiddagen. Sen kl 14 så hämtade jag upp Elin i hamnen och så drog vi först och tankade och sedan åkte vi iväg till min holme igen. Där chillade vi och hade det hur mysigt som helst :). Vi var där ända fram till kl 19 typ.
Vi fikade, pratade, kastade macka, var allmänt knasig och skrek högt typ och plockade ca 1,5 liter björnbär. Mums! :)

Jag ser btw ut som en räka efter denna långa dagen ute i solen. Jag trodde inte att solen skulle ta någonting, men det har den uppenbarligen gjort ^^ haha.

När vi väl kom hem igen så gick vi och handlade lite och sedan bakade vi en björnbärspaj på våra nyskördade björnbär. Mums vad gott det blev :).

Jag har precis kört Elin till bussen och nu sitter jag ute på altanen i mörkret med levade ljus. Så underbart härligt :).

Vilken dag det har varit alltså. Sjukt härligt. Och att jag var ledig just i dag var ju hur tur som helst :).

Här kommer lite bilder från dagen :)






haha ja vad gör vi ^^


Elin försöker hälla vatten på mig ^^






Någon hade eldat direkt på berghellen så att det har vittrat sönder. Inte okej!


Dagens fångst. + en termos full också :)




Mmmm björnbärspaj :)


Gott :)


wow vad hände nu? ^^

Hejsan igen! Oj vad är detta tänker ni, två uppdateringar på en och samma dag :O wow! hahaha ^^
Nej men jag sitter här i min ensamhet i pyjamasen. Är ny duschad och nytränad, och försöker plugga, men det är såååå tråkigt och det känns så meningslöst. Finns ju ändå ingen chans i världen att jag hinner klart med kursen innan jag åker till Australien, så varför ens försöka? Har pluggat hela sommaren i onödan :( Bajsrumpa!

Jobbet har gått bara bra i dag. Som vanligt antar jag ^^. Nästa vecka är Elin och Linus borta :(. Linus åker till uppsala och Elin till Örebro. Jag blir ensam kvar på bojen :(. Tråkigt juuu Buhuuu :(. Jag skall till och med vara själv i butiken och stänga helt lonley! Men det fixar jag ;).

Tyå hela Klädesholmen vet nu om att jag skall åka till Australien. Alla frågar ju nu lixom eftersom de vet att jag har tagit studenten. Roligt :D

Nej nu skall jag fortsätta plugga! I morgon är jag äntligen ledig :D. Då blir det en massa plugg (förvånad?) haha :(

Bye bye!


Hit skall jag flytta i Oktober. Townsville Aistralien! :)

Random update!

Hejsan bloggen! Jag lever fortfarande, kan du tänka dig det?
Ni kanske trodde att jag hade gått i dvala eller något liknande, men det har jag då inte. Jag är bara så upptagen med att jobba och plugga hela tiden. (som ni redan vet) Det är allt jag gör. Går upp tidigt, jobbar hela dagen, Kommer hem, pluggar till sent och sedan skall jag hinna med att träna innan jag går och lägger mig också. Tiden räcker inte riktigt till om man säger så. Därför väljer jag att inte lägga ner en massa tid på att skriva här på bloggen. (och ändå gör jag det nu? :O) Jag har ändå ingenting att skriva då jag gör samma sak varje dag. Jobbar, plugga och tränar. Inte så roligt kanske.....

I går var i alla fall Anna och jag till resebyrån för att fixa flygbiljetter till Australien!! Om jag är taggad nu eller vad!!! Kan inte vänta med att få åka dit. Nu är det mindre än 2 månader kvar :O. Gaaalet vad tiden går fort. Men det skall bli så sjukt roligt. Men det dröjer nog inte länge innan jag får ångest och lite smått panik och undrar vad det är jag har gett mig in på. Åka till Australien helt själv där jag inte känner någon och måste förlita mig på den kassa engelskan jag kan. ^^ haha. Men det kommer nog bli awesome. Eller inte nog, det kommer bli det. Thats it!! :D

Ja vad händer annars då, hmm ja jag har en sån där konstig vecka nu igen då jag har bestämt mig för att bara äta vegetariskt. Hehe :P. Men det är ju så gott. :)
I går gjorde jag en wokgryta av corn och massa roliga grönskaker med ris och stark sås till. Mycket gott :). Och i måndags gjorde jag cornfileér med pesto och färsk basilika. Det var ännu godare :).
I dag skall jag göra cornfilé med ris och currysås :).
Det går ju att göra i stort sett alla måltider vegetariska. Det är bara till att använda alla olika former av corn som finns. Bitar, fileér, färs och allt möjligt. Och smaken är ju bättre än riktigt kött, tycker jag i alla fall.
Men nog om det!

Nu sitter jag i alla fall i min ensamhet och pluggar. Skall snart upp till jobbet. Börjar kl 12 och jobbar kväll :(. Men men....

Nu skall jag inte tråka ut er med mina långa inlägg som dyker upp lite sådär random!

Ha det gott folket!!

Bye bye!


Labb där jag mäter pH och studerar hur jäst och glukos påverkar varandra och pH-värdet


Korrosionlabb. 5 olika kärl med en obehandlad spik i vardera kärl, med olika blandningar i. Det ser inte så roliga ut nu kan jag ju säga. De har stått där i 4 dagar (skall stå i en vecka) och alla har rostat förutom den som innehåller ättika. Hmm vad kan det innebära?


RSS 2.0