Back from camping and alive!

Heeejsan igen! Nu är jag tillbaka från Australiens outback!

 

Jag har haft de bästa två veckorna i mitt liv typ. Haha. Så sjukt bra har det varit!!!

 

Varje morgon var det väckning kl 06.30 av en ledare som skrek/sjöng ut över tälten, eller en rolig låt som spelades i högtalarna. Man vaknade upp och skrattade varje morgon typ. Haha så sjukt rolig väckning ^^. Påminner mig om när jag var liten och var på scoutläger. Goa tider det där.

 

Sedan var det frukost. God frukost om man jämför med vad vi får här på basen, vilket är bara flingor. Här fick vi pannkakor, gröt, omelett, bacon eller flingor. Inte allt på samma gång men olika för olika dagar. Mums vilka goda pannkakor de gjorde, och gröten, mums! Haha :)

 

Sen hade vi quiet time. Och då tog jag oftast min vanliga bönepromenad runt området. Så sjukt härligt sätt att starta dagen på!

 

Sen var det lektion från 8.30 till 12.30. Sjukt bra lektioner har det varit. Den första veckan var det de olika ”staff” ledarna som pratade varje dag. Och veckan därpå var det en kille från Nya Zeeland som talade. Sjukt bra!!!

 

På eftermiddagarna badade vi en massa eller bara chillade och hade det gött. Skönt att för en gångs skull kunna chilla och inte behöva plugga nonstop ^^.  Har lärt känna alla mycket mer under dessa två veckor också. Har pratat med de jag vanligtvis inte pratar med. :)

 

På kvällen hade vi oftast olika aktiviteter som lekar eller lovsång.

 

Oj vad vi har skrikit under dessa två veckor. Haha. Har verkligen fått lära mig hur gött det är att bara skrika ut till Gud! Haha.

 

Alla ni mina okristna vänner kanske inte fattar detta, men OJ, Guds närvaro var verkligen över oss hela tiden under dessa två veckor. Så sjukt häftigt. Vi har fått se, höra och göra riktigt häftiga grejor. Jag har verkligen växt oerhört mycket i min relation till Gud under dessa två veckor. För en gångs skull så har jag förstått och hängt med på lektionerna och lärt mig något.  Finner inga ord längre, det är bara så sjukt häftigt och livsomvandlande. Det har förändrat mitt liv. Så coolt. :D

 

Alla har verkligen förändrats mycket under denna korta tid. Och man kan verkligen se förändringen i dem. Alla är så glada och fyllda av Guds kärlek hela tiden. Så härligt att se.
Och när vi kom tillbaka till skolan i går och hade lovsång med de andra så blev alla helt paffa typ när de såg oss. De undrade säkert vad som hade hänt med oss ^^. Hahah. Så sjukt roligt! :) Och jag är så glad hela tiden. Kan inte sluta le! Gud är god!  Och jag är fri!!!

 

Förstår att detta låter konstigt för er, men det skiter jag i.
No fear of man anymore!!! Haha.

 

BTW jag brände upp mina skor också. Jag kastade dem i elden. Haha så sjukt roligt, kommer aldrig glömma det :).  Ni kan ju ta och fundera på varför, om ni vill veta varför så fråga vettja :). Jag svarar mer än gärna.

 

Har sett jättemånga kängurur också. De hoppade omkring lite överallt. Och wollabees, haha så söta. Men det var mycket djur som inte var så söta också. Till exempel alla gift-spindlar som kröp runt i vissa tält. En morgon när en av ledarna vaknade och tittade upp i taken såg han en stor giftspindel. Om han flög upp och sprang ut ur tältet, haha. Det var en ”attack” spindel. Så om den hade ”attackerat” honom så hade han dött på direkten. Så sjukt hemskt. Men han hann ut i tid, haha.


Och en morgon så slingrade en Pytonorm förbi en av tjejernas tält. En rejäl tjock och lång orm. Asså diametern på ormen var stoooor. Haha livsfarligt.


Och en natt när två av tjejerna skulle gå på toa så skrek de plötsligt så sjukt högt av rädsla och så sprang de för sina liv. Alla i hela lägret vaknade av deras skrik. Det var så sjukt hemskt. Det lät som om de blev mördade eller nått. Alla undrade såklart vad det var som hade hänt, där vi satt i våra tält livrädda att gå ut, haha.  De var tydligen något stort djur bakom dem som lät läskigt, haha.
Men nästa dag skrattade de bara åt det ^^.

 

Varje kväll satt vi alltid runt lägerelden och bara hade det hur gött som helst. Älskade det verkligen. Och alla luktade rök och svett varje dag. Mums! Haha.

 

Ibland hikade vi upp för något stort berg runt oss också. Älskar det!

 

Det var 12 personen som döpte sig också. Underbart! :)

 

Sista kvällen där så hade vi massa god mat, och så satt vi alla på golvet med en massa levande ljus runt oss och så berättade vi en massa roliga saker som hade hänt under dessa två veckor. Så sjukt roligt vi har haft det alltså. Saknar det redan! Älskade campingen. Synd att jag inte tog mer bilder bara :(. Men men…

 

Jag kan skriva så sjukt mycket mer som har hänt under campingen men jag tror inte att någon orkar läsa allt ändå. Så om ni vill veta mer och orkar läsa mer så säg till, så skriver jag mer :)

 

BTW Fick precis ett stor paket från mamma och pappa. Tror det är julklappar i :) hehe.

 

Kraaam!

 

Lägret!

 

"The swimming hole"

The creek (här fick vi vårat vatten ifrån)

haha aporna ^^

stekarn!! ^^ haha

var är jag??? haha

vårat stora 7-manna tält. Fast vi var bara 4 st i det :)

en regning morgon ^^

uppe på ett berg ^^

Min sko ^^ haha

 

Har många många fler bilder. Men det tar för lång tid att ladda upp alla. så detta får duga ^^.

Bye bye!

 


Postat av: Anna o Daniel

Låter som om du haft en jätte rolig och berikande tid. Vi vill gärna läsa mer!!! Jag (Daniel) känner som blivande svensklärare att min plikt är att be dig att variera ditt språk, och inte skriva sjukt bra hela tiden - det för tankarna till Grynet.

Många kramar från oss båda

2011-12-11 @ 10:05:59
Postat av: Annica Kvick

Hahah sorry men jag gillar att härma grynet ^^. Du får stå ut med det helt enkelt, haha :P.

Kraaam saknar er en massa! <3

2011-12-11 @ 11:25:22
Postat av: emelie

Låter ju riktigt härligt!:)) saknar dig! puss

2011-12-12 @ 12:10:01
Postat av: Mathilda

Åhh vad sjukt mysigt det verkar som du haft det! Och vilket fint ställe ni verkar ha varit på! :D

2011-12-13 @ 14:33:50
URL: http://mathildafoto.se
Postat av: Annking

Låter som du haft det bra. Men jag blir så rädd när jag läser om giftspindlar o ormar..att du klarar detta. Men Gud o ditt förstånd bevarar dej.

Kram

2011-12-13 @ 19:08:36

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Spara mitt namn

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback