4 timmar

Hejsan hejsan!

Åkte till skolan i dag bara för att ha den sista idrottslektion ever! :( snyft! Fick reda på mitt betyg i Idrott B. MVG :). Nice :)
Sen hade jag samhäll i 20 min, för sedan var jag tvungen att smita iväg med bussen. Skulle nämligen till frisören för att försöka få bort "moroten" som har bott på mitt huvud de senaste veckorna ^^
Hela 4 timmar spenderade jag hos frisören.
Först blekte hon i slingor, sköljde ur det, blekte hela håret, sköljde ur det och fönade håret. Jag var dock inte nöjd med resultatet för jag såg fortfarande ut som en morot. Så hon slingade en gång till för att få håret längst ner att bli lite ljusare.
Så nu ser det väl skapligt ut. Men dock långt ifrån hur jag vill att de skall se ut. Men jag får leva med detta ett bra tag nu. Frisören sa att jag inte får färga/bleka håret på ett bra tag nu, för då kommer mitt hår att ramla av :( och det vill jag ju inte ^^

När jag kom hem så låg det en rolig överraskning i brevlådan. Min studentklänning! Snabb leverans asså!
Den var fin och så, men jag gillade inte materialet. Och så känns det som om klänningen kommer dras ner under studentfirandet ^^. Räcker att jag böjder mig ner så flashar jag bh-n. Får la typ nåla fast klänningen i bh-n så att den inte kan glida ner ^^.


Studentklänningen??




har jag blivi något blondare?


svart, röd, silver?

Vilken är snyggast?


svart


röd


eller silver?

uppläggning...

Beställde en studentklänning förut. Hoppas innerligt att den kommer passa och vara fin på mig :). Annars vet jag inte vad jag gör, hinner ju inte sakffa någon annan :O.
Lämnade i alla fall min Balklänning till Monica förut. Hon skall lägga upp den åt mig, då klänningen är allt för lång, trots mina höga klackskor. Aaa just de ja, köpte ju balskor i går :).

Here they are! Skit snygga enligt mig! Dock obekväma att gå i, men den smällen får man ta när man skall vara snygg :)





Här är studentskorna :)

goa tider

Har svårt att fokusera på matten, så kollar på en massa gamla filmer. Hittade denna som jag och Anna spelade in för typ 3 år sedan. Minnen alltså! Gamla goa tider! Saknar! <3


scones = tradition

nybakta scones på mors/fars-dag har änna blivit en tradition nu :). Sjukt gott i alla fall :).
Grattis mamma! <3

matte matte matte mys

matte matte matte matte matte matte matte matte......
Hela natten lång blir det matte matte matte matte!
Skall klara det!

Hajk

Hejsan hejsan!

Är äntligen hemma ifrån hajken som jag har varit på med Idrott B klassen.
Vi var vid surtesjön. Först paddlade vi kajak med tonvis av packning i typ 2 timmar. Det var 4 stopp (tror jag) där vi var tvugna att ta upp kanoten på land och sedan dra den en bit för att sätta ner den på andra sidan. Det var en utmaning vill jag lova, men redigt roligt :). Vi paddlade igenom sagolikt vackra kanaler. Verkligen hur vackert som helst.

När vi väl framme där vi skulle slå läger så började alla resa sina tält, och jag var helt lonly och satte upp mitt egna tält :(. Men men... det var mitt egna val. Jag ville sova själv.

Vi lagade mat i stormkök, grillade, hade tävlingar, byggde "toalett", sjöng sånger framför lägerälden och massa annat. Sjukt mysigt var det. Fram mot kvällen så kom regnet, men det gjorde inget. Sen regnade det hela natten lång. Men jag höll mig torr i mitt tält :).

På morgonen var det full fart och packa ihop tälten och städa undan sina grejer och sedan paddla hem igen. Sista biten började det SPÖ regna, verkligen öste ner. haha. kul!

Men men.... det hände sjukt mycket mer saker än vad jag har berättat, och vi hade det jätte roligt/mysigt. Men jag orkar inte berätta mer, sååå..... ni får nöja er, höhö

Här kommer i alla fall lite bilder och filmer. (nej det gör det inte alls det för bluetooth har bestämt sig för att sluta funka) :(

Bye bye!


Bullkalas

Hejsan hejsan!
Underbar dag det har varit i dag alltså!

Åkte till skolan bara för att ha Idrott 07:50 till 09:15. (duktig eller hur) Sen hade jag tänkt åka hem. Men jag stannade i skolan med alla andra (fattar fortfarande inte vad alla gjorde i skolan när vi inte hade några lektioner)
Men i alla fall. Efter ett tag kom Linus in med ett stort leende på läpparna. Nu skall vi baka bullar säger han! Jag flyger up och anmäler mig som frivillig :) haha. Säger ju aldrig nej till att baka.
Så först fick jag springa iväg till maxi och köpa mjölk och jäst, för det saknade vi.
Sedan satte vi igång att baka. Oj vad duktiga vi var.
Inte illa att baka kanelbullar i sitt mediaklassrum :). Älskar den salen alltså. <3
Kommer sakna våra håltimmar när vi bara hängt där inne och bakat, sjuuuukt mycket kommer jag sakna det!. Oj vad mysigt vi har haft det. Så många minnen där inne!
När bullarna var klara blev det bullkalas i stora mängder. Flera lärare kunde känna doften och listade snabbt ut var den kom ifrån. haha :)
Mysig dag i alla fall!

Och dessutom har jag precis lämnat in de sista uppgifterna i skolan. Underbart!
Har bara en matte kompletering kvar att göra tills måndag, och ett naturprov, kanske? sen är jag KLAR!!! (hoppas jag)
PS: det är en fin fin film längst ner ^^




fina bullar va :)




ca 50 bullar :)



.

SÄMST!

oh now

hejsan hejsan!
Hoppas er söndag har varit bra! :)

Jag har suttit framför datorn hela långa dagen och försökt skiva på mitt religionsarbete. Men jag har inte skrivit en enda mening. Har sjukt svårt att koncentrera mig på uppgiften. Jag vill bara ta studenten nu!! Orkar inte med det sista, så mycket kvar ju!!

Åååhhh så skall skoldatorn in i morgon. Ännu mer ångest över det. Vill inte bli av med min käraste ägodel typ. Älskar min lilla skoldator. Måste ha en egen alltså. Får önska mig lite bidrag i studentpresent så jag kan köpa mig en  egen:). Klarar inte av min stora bamse laptop som jag sitter vid nu. Visste den är jättebra så, mycket bättre än den lilla. Men jag vill ha en liten. Orkar inte med den här klumpiga saken. Haha :P

Men men.....
Nu skall jag sova, tror jag??

Börjar 12.40 i morgon som vanligt, men skall upp tidigt (precis som vanligt där också) för att plugga.  Måste hinna klart med allt! Panik!!

Sov gott folket. Nu har ni hört mig klaga så det räcker.

Bye bye!

dumma knä och höft...

Göteborgsvarvet i går var NICE :). Efter många om och men så hittade jag tillslut dit. Hur i hela friden kör man till slottskogen? det var inte enkelt vill jag lova ^^ haha. Men men...

Det var varmt, solen lyste precis som den alltid gör på göteborgsvarvet :). Tack och lov så var det inte lika galet varmt som det var förra året. Såg inte en endå utslagen löpare längs banan, vilket man såg hela tiden förra året ^^.
Den första milen gick bra. Jag hade ett jämt och bra tempo, men sedan hände någonting. Jag sprang långsammare och långsammare, fick mega ont i höften utan anledning. Knät hade jag också ont i, men det har jag alltid så.... Men höften? Hallå vad hände där? Kom i alla fall i mål med en usel tid! Typ 20 min sämre än vad jag hade planerat att komma i mål på. men men.....

Efter loppet kunde jag knappt gå. Hade så fruktansvärt ont i knät. Det har tydligen inte läkt klart än :(.

Tommy tog ut sig så mycket under loppet (som vanligt) så han svimmade när han kom i mål. Han vaknade upp i sjukhustältet och fattade ingenting. Haha Tommy alltså, alltid är det nått. Jag vill också kunna ta ut mig maximalt så jag svimmar, då vet man i alla fall att man har gjort sitt bästa. Jag är ju aldrig riktigt trött när jag kommer i mål, så alltså kan jag springa mycket fortare. Men varför gör jag inte det då? Vet inte? är för bekväm av mig. Är rädd att jag inte skall orka i mål ifall jag tar i för mycket. Men det kommer jag ju uppenbarligen göra. eftersom jag aldrig är trött efter målgång. Hmmm....
Får nog ta och öva upp mig på att springa gärnet tills jag svimmar. Så jag lär mig vad min kropp klarar av.

Hemfärden var inte den enklaste heller. Jag följde E6 Oslo hela tiden, som jag skall göra, men hamnade i Angered centrum. ? Så jag fick köra E45 Karlstad hem. Genom Kungälv och såntdär jobbigt. Massa folk  i kungälv var det, massa poliser och snygga bilar också. Men men, tillsut kom vi hem.

Sen blev det välförtjänt slappande i soffan hela kvällen :).

Men nu är det en ny morgon och jag har sjukt mycket att ta tag i. Skolan tar död på mig nu alltså. Men nu kör vi gärnet de sista veckorna!!! Go Go Go!

nationella

Matte C Nationella gick sämt ever i dag. Hej IG!
Men läran får ändå inte sätta IG i mitt betyg, för har ju fått VG/G på alla tidigare prov, sådet så! Annars skall jag klaga till rektorn, så det såååå....

I morgon skall jag och min bror springa Göteborgsvarvet. Önska oss lycka till :)

Bye bye!

Jag kämpar på med att bli blond. Fortfarande en lång bid kvar!

Pirates 4

Tänkte bara säga att jag var på världspremiären av Pirates 4 med Elin i natt! Premiären var den 18:de så vi var på bion 23:59 den 17:de och när kl var 00:00 så var det den 18:de och filmen körde igång.
Det var sjukt bra! Även om jag saknar Orlando bloom och Keira knightley. Men filmen var lixom något helt nytt. Man behöver ine ens se de första 3 filmerna för att kolla på den fjärde. Eftersom alla förutom Jonny depp och "Barbossa" var nya karaktärer.
Nej nu hinner jag inte skriva mer, sjukt mycket att göra.
Tänkte bara säga det :)

Bye bye!



studentklänning

Vilken studentklänning skall jag välja????
Hjälp beslutsångest!


morot

Hej hej här kommer en morot!

Jag skall bli riktigt blond igen, jag lovar. Men det får ta tid, fast det orkar jag ju inte vänta på. Får gå till frissan och fixa det eller nått. fast det är ju dyrt! Gaaa.
Haha nej det ordnar sig ^^
Tills dess får ni stå ut med att jag ser ut som en morot/troll!


Jag ser ut som ett troll

Hejsan hejsan
Vill bara börja med att säga att jag från och med nu ser ut som ett troll!
Anna har gjort ett tappert försök med att färga mitt hår blont igen, som faktiskt är min riktiga hårfärg. Det slutade dock med att se ut som en morot, men det visste jag. Det gick inte att undvika. Skall förhoppninsvis med hälp av toningsmousse och silverschampo bli blond igen, så småning om. Annars får jag vell gå till frissan så får de fixa det. Vil ju inte se ut som en morot på balen :) haha. Men det är ju drygt en månad kvar, så det skall vell ordna sig :)
Men tack för hjälpen Anna! :).

Annars har vi spenderat eftermiddagen med att "plugga" matte. Trevlit trevligt.

Nu nördar vi oss med melodifestiveln, som för övrigt är väldigt kasst. Men men.... Vill ju se hur stort Sverige kommer faila. hehe

Jag bjuder på den fula bilden med mig som troll ^^ Men jag skall faktisgt bli blond igen, så det så. Men det får ta sin lilla tid :P hehe.




Coola tjejer :)





livet som går

Hejsan hejsan!

Har vaken haft tid eller ork till att uppdatera bloggen de senaste dagarna. Det är så mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu. Blondie, skolan, framtiden....

Vi var som sagt med Blondie till djursjukhuset för några dagar sedan. Mamma ville kolla upp varför hon har varit så trött de senaste dagarna. De gjorde en massa kontroller på henne och när allt var klart så visade det sig att Blondie hade canser. De upptäckte en svart fläck vid hjärtat som inte skulle vara där. Dessutom så hade hon en infektion i livmodern, Vattenfylld.
Det är något som trycker på hjärtat och lungorna som gör att hon har svårt att andas. Cansern kan hon aldrig bli frisk ifrån och en operation skulle hon inte överleva eftersom hon är så gammal. De på djursjukhuset sa direkt, helt känslokalla, att vi skulle avliva henne nu. Självklart sa vi nej till det. Vi fick hem pensilin som hon skall ta mot infektionen i livmodern.
Det är inte ens helt säkert att de har rätt angående cansern vid hjärtat. Jag vet en som hade en hund för ett tag sedan, och hon tog den hunden till djursjukhuset och där sa de att den hade canser och var tvungen att avlivas. Men hon valde att inte göra det. I stället åkte hon till blåstjärnan och där höll de inte alls med vad de första hade sagt om hunden. Hunden fick pensilin och levde ytterligare 5 år!
Tänk om hon hade gjort som de första sa och avlivat henne, hur hemskt hade inte det varit. Tänk om det är desamma med Blondie. Jag litar inte på de första på djurkliniken. Jag tycket att vi skall ta Blondie till blåstjärnan och kolla upp henne där. Kanske hade de fel?

Blondie har i alla fall ätit pensilin nu i 5 dagar, och jag tycker i alla fal att hon har blivit piggare, men jag kanske bara inbillar mig.

Så hon skall få äta sin pensilin och sen skall vi kolla upp henne igen. Hoppas de på kliniken har fel.
Blodie du måste överleva! Vi älskar dig så sjukt mycket. <3
Du är som en familjemedlemm för oss. Som ett syskon.

Mamma kommer aldrig klara av att Blondoe dör, och inte jag heller såklart. Men mamma är extra känslig och har gråtit konstant i 5 dagar nu typ. Inte okej....
Nej Blondie, du skall klara det här!

Annras är det mycket frågetecken angående framtiden som skall redas ut, och det tar sin lilla tid. Hinner inte plugga på dagarma för att jag måste lösa det här nu. Måste bestämma mig. Så många beslut att ta. Så mycket kvar i skolan att göra.
Nationella provet i matte C på fredag, som jag aldrig kommer att klara.
Naturkunskapsredovisning och prov, samhällsredovisning och religionsinlämning. Allt nästa vecka. Det håller inte....

Nej nu skall jag sluta slösa bort min tid på att skriva här. Mste plugga matte.

Hej då!

Människans bästa vän

Du är familjens bästa vän.
Du är min bästa vän.
Du är en familjemedlemm som precis alla andra.
Du finns alltid där för mig när jag är ledsen, jag kan prata med dig och det känns som att du förstår.
Du finns alltid där när jag är glad och du glädjs med mig.
Du är alltid glad när jag kommer hem från skolan och möter mig med ett leende.
Du är aldrig sur om jag har varit dum eller kommit hem för sent.
Du har funnits vid min sida under nästan hela min uppväxt.
Du har alltid delat allt med mig.
Du har sovit vid min sida.
Du har alltid "tröstat" mig när jag varit sjuk och inte orkat röra på mig.
Du har roat mig när jag har haft tråkigt.
Du har hållt mig sällskap ensamma kvällar.
Du har fått mig att skratta så många gånger.
Du har spelat fotboll med mig så många gånger.
Du har skänkt mig trygghet i mörkret.
Du har hållt mig vaken om nätterna.
Du har åkt båt med mig.
Du har badat med mig.
Du har alltid varit som en familjemedlem och kompis!

Du är mer än en hund. Du är min vän!

Håll ut Blondie, du måste klarar det här!

Kan inte tänka mig att komma hem en dag utan att du kommer springandes emot mig av glädje och hälsar mig välkommen hem, även om jag bara varit borta i 10 minuter.
Kan inte tänka mig att komma hem till ett tomt hus utan dig!

Kan inte tänka mig ett liv utan dig. Det kommer bli så tomt!

Kämpa, håll ut!
Älskar dig Blondie!


Min receptbok har kommit :)


Framsida


Baksida





























I dag kom min receptbok från tryckeriet! Jätte fin blev den :D. Dock finns det två små "fel" i den, men det skall jag ändra innan jag trycker fler ex. Någon som vill köpa? Bara säg till så trycker jag fler :)
80 sidor, 29 olika recept, 6 olika kategorier :P.

kallt/varmt?

Solen skiner och jag sitter inne i skolan och fryser ihjäl. Vill uuuuuuut!!

blond

Fuderar starkt på att återgå till min naturliga hårfärg som är blond! Och slippa att färga utväxten hela tiden efter det.
Vad tycker ni?

hmm....
Jätte gamla bilder på då jag var blond, hittade inga nyare bilder...




Då jag färgade håret brunt för första gången. 3 år sedan nu!



onödigt

Heeej.
Förlåt för att jag inte uppdaterar längre, men jag har änna tröttnat och det känns så oviktigt. Har bättre sakar för mig att göra. Men men....
I går var det jobb för hela slanten. efter jobbet åkte jag med Elins mamma till Nösnäs för at kolla på esteternas slutproduktion. "Om flickor kunde död". de var jätte duktiga, allihopa :).
Elin spelade tjockflickan och hade en tjockis dräckt på sig, såg jätte läskigt ut, men sedan tog hon av sig den och blev smal :) heheh kul :P

När jag kom hem fick jag äntligen gå ut och springa. Har inte sprungit på 1 hel vecka. Fatta vad stressigt jag har haft det om jag inte har hunnit träna, för träningen brukar kommer före allting typ.
men det var sååå skönt att få springa igen. Sprang 2 mil dessutom :).

När jag kom hem bjöds det på tacos med hela familjen. (Daniel är här över helgen) :). Nice :)

Sen somna jag ganska tidigt för var fortfarande trött efter den långa natten innan projektarbetet skulle in.
Men men....
Nu är det söndag morgon och hela familjen skall snart ut och paddla kajak. Haha jag vet vi är konstiga. Men det är ju roligt. Och soooooligt ute. Klart man måste åka ut då :).

Kajsa dog btw i går (fisken). R.I.P Kajsa. Nu finns det bara en "orginal" fisk (Doris) kvar som jag har haft i över 1 år. Och hon är också påväg att dö nu tror jag. Hon beter sig precis som Kajsa gjorde innan hon dog. Men de är ju trots allt gammla nu, kan ju inte leva för evigt. Men jag har ju ändå typ 30 yngel på G och typ 7 vuxna också. Så fiskar finns det så de räcker. De förökar sig hej villt hela tiden ^^. haha.
Men håll ut Doris, you can do it! :)

Nej nu skall jag ut i solen och paddla kalaj. Nice!

Bye bye!


Natten är kort!

God morgon /God natt? Vet inte riktigt vad jag skall säga. Kl är 05:30 nu och jag har inte gått och lagt mig än. Jag har suttit uppe hela natten och skrivit på rapporten till projektarbetet. Vad kort natten är alltså. Det har gått jättefort!
Min buss går dessutom snart så det känns onödigt att ens gå och lägga sig.
Då har jag för första gången varit uppe en helt natt och pluggat! Har såklart dygnat förr, men aldrig pluggat hela långa natten. Känns bra att ha gjort det nu innan jag tar studenten. :D
Kommer förmodligen att vara sjukt trött i skolan sedan, men skit samma. Jag skall bara till skolan för att lämna in projektarbetet och sedan hem igen. Jaaaaaa projektarbetet är över! Kommer vara så glad när jag har lämnat in det till min handledare :).
Så jag kan sova när jag kommer hem. Dock går det ju inga bussar hem på morgonen så kommer få vänta en massa och åka långsamma bussar hem som inte åker hela vägen, men men....
Men det känns sjukt skönt att ha härdat ut hela natten med projektarbetet nu och äntligen vara färdig! Hoppas jag får Godkännt på detta nu bara. :O. Skall bli spännande att se hur boken kommer att se ut när den är tryckt. Jag väntar ju fortfarande på att den skall komma :P. Hoppas det inte är några stavfel i den bara, för då blir jag inte glad!

Nä  nu skall jag snart kila iväg till bussen, haha. Kommer garanterat sova såååå skönt på bussen påväg till skolan :). Tur att Kungälv är ändhållplatsen så att jag inte sover för länge och hamnar i Göteborg eller nått ^^

Skall fira att projektarbetet är över med att gå på bio med Elin i kväll :). Skall bli Nice!

Nu är jag hungrig! Man blir hungrig av att vara vaken hela natten, haha. Inte så konstigt kanske. såå.....

Bye bye!


Såhär har jag överlevt natten :)


Men nu är jag trööööt och vill bara sova. men nej nu skall jag åka till skolan. Kul!

I can´t stand another moment

Jag skriver projektarbetsrapporten så fingrarna ryker. Men ush så tråkigt det är. Vill bara bli av med skiten och gå vidare med nästa av alla tusen uppgifter som man har kvar att göra innan studenten. orkaaaaa!!!
Tiden räcker inte till. Kan man göra dygnet längre???

Skolan i dag var i alla fall chill! Gjorde inte så mycket, hade mest ångest för att jag inte var hemma och tog vara på tiden med att skriva rapporten. Men men....

Hinner inte träna varje dag längre eftersom jag spenderar varje vaken minut med att plugga. Får jag inte träna snart så blir jag knäpp! Gaaaa. Måste springa, annars orkar jag inte med allt annat juuuu. Men efter fredag när projektarbetet är inlämnat så kan jag förhoppningsvis slappna av i någon dag. Sen måste jag ta tag i matten igen. Nationella provet snart! Måste få G annars är jag skörd! :O
Back to work I guess!

Bye bye!


Pluggar i bibloteket med Mathilda :)


Fråga inte vad jag håller på med, för det  vet jag inte själv. hahaha! Tror jag försöker äta Mathildas sudd i alla fall ^^


Visst är det tråkigt att vara normal?

02

Kl är 02:00 på natten och jag borde ligga och sova. Skall upp 05.30 som vanligt. Men har jobbat med boken till projektarbetet hela långa dagen. och nu har jag äntligen skickat iväg den på tryckning. Då återstår det bara att skriva den 20 sidor långa rapporten. Kul!
Så ni lär inte höra så mycket av mig här i alla fall...
kanske efter studenten när man har tid....

Bye bye!

aa

Om ni har undrat var jag har tagit vägen så är jag inte sååå långt borta. Bara det att jag andas, äter och lever mitt plugg just nu. Jag sitter hela dagarna och pluggar och hela nätterna med projektarbetet. Hinner inte sova eller något annat! Ush vad hemskt det här är.
Åkte till skolan vid halv 2 i dag för att ha ett matteprov (som jag förmodligen fick IG på)  och sedan åkte jag hem igen. Ovärt.
Ush vad jag pluggar....
I morgon skall jag åka in till skolan 06.14 för att skriva idrotts-teoiriprov och sedan hem igen och göra klart projektarbetet, förmodligen.....
Inte mycket tid över här inte....

Bye bye!

tävla

Kvällen var rolig :). Det kommer mer info om den lite senare...
Nu skall jag iväg och tävla! Dock bara 1 mil så det är chill :)
Bye bye!

RSS 2.0