TEAMRAPPORT NR 4 FRÅN PAPA NYA GUINEA. 22/2

YWAM The Central Province Team i Paua Nya Guinea har spenderat de sista två veckorna i Port Moresby i ett samarbete med 4 Square kyrkan. Det har varit en tid ett frukbärande samarbete, arbetar i skolor, utspisning av  hundratals hemlösa barn, föräldralösa barn och änkor, undervisning vid en Bibel skola samt medverkat i olika Gudstjänster.

 

På lördag kommer teamet att säga adjö till sina vänner vid 4 Square kyrkan för att arbeta deras sista veckan med Hoholo United kyrkan i Port Moresby.

 

Teamet har haft en bra tid skapa goda relationer med lokalbefolkningen och de arbetar hårt!

Teamet tackar för alla fortsatta förböner för denna tid

 

Häsningar Annica


jag lever

Hejsan! har 20 minuters internett nu so ville bara snabbt uppdatera och saga att jag lever och har det bra.
Pappa har tydligen uppdaterat min blogg utan att jag visste om det, hehe busig pappa. Men tack for det pappa! :D

Vi har ni varit i PNG i 5 veckor och vi har 2 veckor kvar. Vi har sett Gud gora underbara saker har. Lama som kan go, blinda som kan se och dova som for sin horsel tillbax. Gud ar god!

Jag kommer uppdatera mer om 2 veckor nar jag kommer tillbax till Australien och civilisationen, hehe.
Saknar er alla!!!

Kraaam!!!

TEAMRAPPORT NR 3 FRÅN ANNICA PÅ PAPUA NYA GUINEA

Uppdatering från oktober DTS Central Provence Team i Papua Nya Guinea
Av "YWAM Reef To Outback" kl. den 3 februari 2012 kl. 07:58


The ”Central Province Outreach” team lämnade Gavuone i ett tårfyllt avsked för att återvända till Port Moresby. Där har vi samarbetat med “Living Light Four Square Church”, den största kyrkan i Port Moresby.

Teamet har varit bosatt sig på kyrkans område. På förmiddagarna har vi ägnar oss åt att hjälpa till på en sjukhusklinik, med att förbinda sår, dela ut mediciner och be för sjuka. Vi har fortsatt sett Guds ständiga närvaro i många ytterligare helanden och människor som blivit frälsta och nu bekänner sig nu till Kristus.

På eftermiddagar och kvällar har teamet varit engagerade i olika gudstjänster och samlingar som församlingen har. Bland annat med att dela mat till 500 gatubarn en kväll, arrangera förbönsstunder, och leda kyrkans ungdomssamlingar

 

 

Byn Hula

I lördags reste teamet vidare till byn Hula, där vi samarbetar med de lokala kyrkorna, med att besöka olika hem för bönegudstjänster, evangelisationsarbete och bygga relationer med människor i byn. Teamet uppskattar verkligen att få bo i ett hem på stranden vid havet, med turkost vatten, korallrev och omgärdade av den sanna ökulturen.

 

 

 


Tack för ditt fortsatta böner, kärlek och stöd!

Länk till YWAM team-rapport http://www.facebook.com/YWAMTownsville?sk=wall

 RSS 2.0