Äta känguru!

Hejsan hejsan! Det var länge sedan sist. Men vad gör man när man jobbar och pluggar hela tiden.....Det finns ingen tid till att blogga då....

Jag är i alla fall i Laholm nu och hälsar på Daniel och Anna. Älskar verkligen Laholm, så sjukt mysigt :).
I dag har vi varit i Båstad på en matmarknad. Ett av stånden var "The Australian barbecue! Där serverade dem grillad känguru och annat läskigt kött. Lika bra att vänja sig tänkte jag. Kommer förmodligen bli tvingad att äta känguru och krokodil när jag flyttar till Australien, så lika bra att vänja sig. haha. Så jag köpte en känguruburgare av 100 % känguru kött. Känguru skall tydligen vara väldigt nyttigt på många olika sätt. Och så är det bara 2 % fett. Men ändå, stackars söta djur. Fast så kan man ju säga om alla djur som vi äter då, så det funkar ju inte.

Tänkte bara berätta det, tyckte det var lite kul.
Längatr jätte mycket till Australien nu, skall bli så sjukt roligt!

Nu skall jag fortsätta spela A till Ö. hahah :)

Ha det gött!!
Blue card!

Hejsan hejsan. En snabb uppdatering dårå....

I dag har det varit en stressig dag vill jag lova. Har jobbat från 07:30 till 17:00 i dag. Fick jobba över för det var så mycket att göra och vi var en man kort. Så det var bara att gilla läget och stressa vidare. Fast jag älskar när det är stressigt och mycket att göra på ICA bojen :). Gillar att ha att göra. Allt blir så mycket roligare då och så går tiden fort. Trivs alltid så bra på Bojen :).

Var i alla fall inte hemma förräns typ 17:35 för jag satt och pratade med killen i fiskbilen ett tag. Skall tvinga han att bada i morgon, mohahah :).
Efter det åkte jag ut med båten med bror min, och mamma o pappa kom efter i deras båt. Vi chillade ute på en holme, fast jag chillade inte. Jag pluggade naturkunskap för fullt. Ingen vila för mig inte!.

Sen tröttnade vi och åkte hem, vilket inte var det lättaste för växeln gick sönder på min motor. Men händig pappa som man har så fixade han det, hängandes ut från båten, haha :)

Nu resten av fredagskvällen har jag fixat med massa ansökningar och skit som måste fixas innan Australien. Har försökt lista ut hur man ansöker om ett Blue card i Australien, och efter många om och men har jag kommit på det. Måste till Polisen och få han att skriva uinder också, haha. Spännande!
Sen har jag betalt en massa avgifter också. Poff så försvinner alla mina sparade pengar. Men det skall ju bli så sjukt roligt i Australien!!! Tagga!!!! Längtar såååå mycket :D.

Har fortfarande en massa ansökningar och avgifter kvar att betala, men det får jag ta en annan dag. Nu måste jag sova. Skall upp kl 06 för att jobba i morgon. Jobbar även söndag! Rolig helg va :P haha.

Åh btw! Grattis bästatse sötaste Elin på 18 årsdagen!! Nu är du vuxen, äntligen! :D Vi ses i morgon sötis. Kram kram <3

Nä nu får ni sova gott. Natti Natti!! :)


hopp i Alanya :)

det var inte i går...

Hejsan hejsan!
Det var inte i går!

Har varken tid eller lust att blogga längre, but here it goes!

Jag jobbar på för fullt på ICA bojen här på Klädesholmen. Det går bara bra. Trivs så bra på jobbet :). Har alltid något kul att berätta från arbetsdagen. Alltid någon rolig kund som utmärker sig lite mer än de andra. Och så får vi inte glömma alla utländska turister som inte fattar engelska och så försöker man förklara en massa för dem men de bara står där som ett frågetecken? haha.
Men jag gillar det :).

I dag är jag faktiskt ledig. För ovanlighetens skull. Skall jobba hela helgen, så thats why.

Tänkte träna lite nu och sedan lite senare drar jag och Anna in till Göteborg för att se på bio. Transformers 3!! weehoo :D haha :).

För övrigt så har jag börjat plugga naturkunskap B på distans. Hoppade ju av den kursen i skolan för att läsa Matte C i stället. Oj vad jag ångrar att jag gjorde det. Matte C är så ondigt. Finns nästan inga utbildningar som kräver Matte C, dock kräver nästan alla Naturkunskap B. Så därför läser jag det nu. Och måste batala 3500 kr för det också! Gaaa mycket pengar. Tänk att betala så mycket för att plugga på sommarlovet, kul? Nej inte direkt, men det är nödvändigt. Men det känns bättre nu eftersom jag gör det för min egen skull. Ingen som tvingar mig att läsa kursen.
Men nu är det i alla fall brottom. Skall klara av en hel kurs på mindre än 3 månader. Stress! Men det blir till att plugga varje dag efter jobbet i stället för att bada och njuta av sommaren. hmm....
Men det blir bättre till hösten!!!!!!!!

För då flyttar jag till Australien!! Åh är så taggad! Längtar verkligen tills sommaren är över (hur ofta gör man det lixom). Längtar tills 16 oktober för då åker jag! Skall bli så sjukt roligt. Skall vara där i ett halvår till att börja med. Kommer bli awesome :D.
Då kommer jag starta en ny blogg som skall handla om mitt äventyr i Australien. Så då skall jag försöka hålla er uppdaterade. :). Då får ni lova att ni kommer läsa :).

Men nu skall jag inte skriva för mycket för då kommer ingen orka läsa det. Sååååååå bye bye!

Vi kanske hörs igen, om jag orkar, kan och vill....

Ha det gött! Bye bye!


Bild från turkiet!


På båttur i Turkiet!

RSS 2.0