TEAMRAPPORT NR 3 FRÅN ANNICA PÅ PAPUA NYA GUINEA

Uppdatering från oktober DTS Central Provence Team i Papua Nya Guinea
Av "YWAM Reef To Outback" kl. den 3 februari 2012 kl. 07:58


The ”Central Province Outreach” team lämnade Gavuone i ett tårfyllt avsked för att återvända till Port Moresby. Där har vi samarbetat med “Living Light Four Square Church”, den största kyrkan i Port Moresby.

Teamet har varit bosatt sig på kyrkans område. På förmiddagarna har vi ägnar oss åt att hjälpa till på en sjukhusklinik, med att förbinda sår, dela ut mediciner och be för sjuka. Vi har fortsatt sett Guds ständiga närvaro i många ytterligare helanden och människor som blivit frälsta och nu bekänner sig nu till Kristus.

På eftermiddagar och kvällar har teamet varit engagerade i olika gudstjänster och samlingar som församlingen har. Bland annat med att dela mat till 500 gatubarn en kväll, arrangera förbönsstunder, och leda kyrkans ungdomssamlingar

 

 

Byn Hula

I lördags reste teamet vidare till byn Hula, där vi samarbetar med de lokala kyrkorna, med att besöka olika hem för bönegudstjänster, evangelisationsarbete och bygga relationer med människor i byn. Teamet uppskattar verkligen att få bo i ett hem på stranden vid havet, med turkost vatten, korallrev och omgärdade av den sanna ökulturen.

 

 

 


Tack för ditt fortsatta böner, kärlek och stöd!

Länk till YWAM team-rapport http://www.facebook.com/YWAMTownsville?sk=wall

 
Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Spara mitt namn

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback